De oprichter. Kwam als asielzoeker in 1997 naar Nederland en is de multiculturele samenleving. Vindt lezen leuk maar schrijven nog leuker. Begon met Voorbeeld Allochtoon om verandering teweeg te brengen en inspirators een podium te bieden. Auteur van het boek 'Persoonlijk succes is een keuze'. Is van Armeense komaf, Nederlandse nationaliteit en is een oprechte en trotse allochtoon.

In de vierde aflevering van SuccesAllochtoon, waarin ik op zoek ga naar middelen en kennis om succesvol te worden, ga ik langs bij Jörgen Raymann. Ik wil graag weten hoe ik succesvol kan worden in de theaterwereld en vraag Raymann naar tips. 

Jörgen Raymann heeft een glansrijke carrière. Zowel in de tv-wereld, als in de theaterwereld heeft hij grote successen geboekt. Aangezien ik een eigen theatershow heb, wil ik graag weten hoe ook ik succesvol kan worden in de theaterwereld. Vanwege zijn grote successen en grote falen lijkt Raymann in mijn ogen de perfecte persoon om van te leren. Vlak voordat hij een try-out speelde van zijn nieuwe theatershow Zo kan het ookmocht ik hem interviewen en vragen stellen.


Volg ons:


Yellah, deel a mattie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in