In de vorige aflevering ging ik, in mijn programma #SuccesAllochtoon, langs bij Charles Rufollo om het te hebben over netwerken. In die aflevering maakte ik de belofte dat de aflevering van vandaag zou gaan over personal branding, dus ging ik langs bij personal branding expert Nancy Poleon.

Het merk allochtoon is niet bepaald positief in Nederland. Niet alleen het woord is negatief, maar ook het zijn van een allochtoon is negatief (lees een kleurtje hebben). Ik vraag me af hoe ik personal branding in kan zetten om de negatieve lading en het negatieve beeld positief te beïnvloeden.

Hoe kan ik ervoor zorgen dat het zijn van een allochtoon niet negatief is en tegen me werkt, maar dat het juist positief wordt en vóór me werkt? Hoe kun je jezelf anders branden om het je bondgenoot te maken?

Ik ga langs bij Nancy Poleon van BrandedU om het daar met haar over te hebben. Zij is een expert op het gebied van personal branding en helpt vrouwen om hun merk op te bouwen. In deze aflevering bespreek ik met haar wat personal branding is en hoe je het kunt inzetten voor je eigen succes. Ze geeft daarbij hele handige en bruikbare tips die jou (en mij) kunnen helpen bij het waar maken van je dromen!


Volg ons:


Yellah, deel a mattie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in