Over


Missie

Wij willen ervoor zorgen dat iedereen allochtoon wil zijn !


Hoe willen we dat doen?

Door van ons te laten horen met columns en opinies, om aan te kaarten wat niet klopt over ons in de media en samenleving, om onze mening te laten horen en te laten gelden. Om verhalen te delen die het tegenovergestelde laten zien dan de negatieve beeldvorming doet vermoeden. En zoveel mogelijk bedrijven, instanties en scholen te onderwijzen met onze lezingen en sprekers. 

Dit alles om de negatieve beeldvorming te beïnvloeden met positieve beeldvorming. Door negatieve vooroordelen te vervangen door positieve vooroordelen. Zo positief dat iedereen allochtoon wil zijn. 


Waar wij in geloven

 Wij geloven niet in het vervangen van een woord dat een negatieve lading heeft gekregen, wij geloven in het vervangen van het negatieve lading dat een woord heeft gekregen en deze te vervangen met een peen positieve lading. Omdat de geschiedenis bewezen heeft dat dat beter werkt en dat dat een meer duurzame oplossing is. 


Visie

Wij willen allochtonen vooruit helpen door kennis en tools te delen, om netwerk aan te reiken en door een betere maatschappelijke klimaat te creëren voor ons.

We versterven er ook sterk naar om meer allochtonen te helpen naar onafhankelijk denken, handelen en zijn. Omdat wij erin geloven dat we niet alleen maar op deuren moeten te kloppen om naar te binnen te mogen maar vooral om een deur worden. We zijn ervan overtuigd dat dat ons allochtonen minder kwetsbaar maakt en een sterkere positie in de samenleving geeft.

Autochtonen willen we graag meer inzichten en kennis over ons allochtonen bieden. Omdat wat de boer kent, dat eet ie wél.