Vorige week brachten we officieel naar buiten dat de Voorbeeld Allochtoon Theatershow een feit wordt. We hebben grote kansen gekregen en mooie samenwerkingen waardoor deze theatershow een geboorte kan krijgen. Heb jij er altijd al van gedroom om in de theaters te staan? Dan is dit je kans om auditie te doen!

In het programma van onze show hebben we nog plek voor inspirerende verhalen en artiesten van verschillende disciplines. 23 september houden wij onze tweede en tevens laatste auditieronde in Amsterdam. Iedereen, van verschillende leeftijden, culturele achtergronden, religieuze achtergronden en over het hele land is welkom om auditie te doen. Weet je nog niks over de show? Lees dan eerst dit en dit.

Wat zoeken we?
We zoeken hele inspirerende verhalen. Echte verhalen. Jouw verhaal. Heb je racisme meegemaakt en overwonnen? Heb je bepaalde grote obstakels meegemaakt en ben je er sterker en succesvoller uitgekomen? Kom het vertellen. Deel je verhaal. Acteren is niet nodig en ervaring in het theater is een pre.

We zoeken ook zangers en zangeressen. Kan je mooi zingen? Kom dan langs. Kun je een instrument bespelen? Goed dansen (elke danssoort is welkom)? Kun je mime spelen? Dichten? Of heb je een ander talent wat in het theater uitgevoerd kan worden? Kom dan auditie doen!

Voor wie?
We zoeken voornamelijk verhalen en artiesten met een allochtone achtergrond. Dat betekent niet dat we autochtonen uitsluiten. Ook autochtonen zijn welkom om auditie te doen. Had je als autochtoon bijvoorbeeld vooroordelen over allochtonen, maar heb je ze overwonnen? Of vind je gewoon dat een multiculturele samenleving pure schoonheid is en doe je daar iets bijzonders mee? Of heb je een ander verhaal die hierop aansluit? Kom dan zeker auditie doen! We zijn benieuwd naar je verhaal!

Om auditie te doen moet je 18 jaar of ouder zijn. Verder stellen we geen leeftijdsgrenzen. Een talent of inspirerend verhaal is niet leeftijdsgebonden vinden wij, ook niet afkomst gebonden. Daarom is iedereen welkom om auditie te komen te doen.

Wat is de procedure?
Je komt de 23e een auditie doen in Amsterdam. Je voert een stuk op van maximaal 2 minuten. Deze filmen wij voor eigen gebruik, het zal nergens gepubliceerd worden. Het beeldmateriaal wordt aan alle betrokken partijen, regisseurs en producenten laten zien en die beslissen samen wie door is. Binnen een week krijg je te horen of je door bent. Als je door bent dan wordt je uitgenodigd om een try-out mee te draaien in Utrecht met maximaal 25 mensen aan publiek. Daar zullen dan acteurs en regisseurs aanwezig zijn die een eindoordeel zullen geven en feedback. En dan kunnen we starten.

Wanneer?
De auditie is op 23 september 2016. De deuren zijn vanaf 19:00 uur geopend en wij starten om 19:20 uur. Wees op tijd en we doen eerst briefing. Voorlopig hebben we twee try-outs ingepland. Deze zijn op 7 oktober en 28 oktober om 20:00 uur in Utrecht.

Waar?
Het adres voor de auditie is: Prinsengracht 771-773, Amsterdam. Het is de ruimte van Loud Academie.

Aanmelden
Aanmelden kan tot en met aanstaande donderdag 22 september. Als je graag auditie wil doen, dan kun je mailen naar info@voorbeeld-allochtoon.nl om je aan te melden. Vermeld in de mail je naam, je woonplaats en wat je komt opvoeren.

We zien je graag op de 23e!Yellah, deel a mattie
Redactie
In 2012 opgericht met als doel allochtoon op een andere toon te representeren. Om te werken aan een pro-acceptatie maatschappij en positieve beeldvorming. Zo positief dat iedereen allochtoon wil zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in