Member Directory

Kiza Magendane is student politicogie en internetpublicist. Hij komt uit het hart van Afrika (Congo) en woont sinds 2007 in Nederland. In Amsterdam en Elders in Nederland houdt hij zich bezig met de zoektocht naar de Nederlander en daar schrijft hij een boek over.

Dominique Chantal Snip (Paramaribo, 30) is eigenaar van het merk Sheado voor kroeshaar en krullen en auteur van het boek Crown of Glory. Met haar werk wil zij mensen inspireren om van hun haar te houden. Ze constateert dat velen met kroeshaar het moeilijk vinden om zichzelf te kunnen zijn in de huidige samenleving omdat er veel onwetendheid over bestaat.

Ik ben Musab Celil. 24 jaar. Student sociologie aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Druk met sporten en de kledingreparatie en stomerij Libas die ik met mijn vader run. Ook hebben we bijna een jaartje ons eigen stichting; ' Denken voor het leven' waar we voor jong en oud bezig zijn met Islamitische onderwerpen in zowel Turks als Nederlands.Ik houd ervan om mensen te inspireren, ogen te openen en streef naar harmonie in de gemeenschap in alle opzichten. Van relaties, tot religie en etniciteit.

Sonja Allachi is geboren en getogen in het verre Oosten van Nederland met haar roots in het verre Oosten van Marokko. Door haar gebrek aan humor heeft ze haar ambitie om cabaretier te worden verruild voor een nieuwe ambitie. Dus is ze nu druk bezig met haar studie Nieuws en Media en met haar werk als nieuwslezeres bij Amsterdam FM. Ze zou een gewilde gast bij Jambers zijn, want overdag is zij nieuwslezeres en in den avond transformeert zij zich tot een humorloze wereldverbeteraar.

Kevin P. Roberson is een Afro-Amerikaanse Nederlander die focused op maatschappelijke onderwerpen. Na het krijgen van een laag studieadvies hier in Nederland, besloten zijn ouders naar de Verenigde Staten te verhuizen. Kevin heeft hier een diploma van de universiteit van Minnesota richting Journalistiek behaald. Hij wilt het verhaal vertellen van de underdog, het verhaal wat de gemiddelde media niet vertelt.

Mireille Liong is Sociaal Entreneur en eigenaar van de websites kroeshaar.com en going-natural.com. Dit jaar viert going-natural.com het 10 jarig bestaan van Going-Natural.com in New York met een tentoonstelling getiteld Bad Hair Uprooted en een nieuw boek over kroeshaar.

In 2012 opgericht met als doel allochtoon op een andere toon te representeren. Om te werken aan een pro-acceptatie maatschappij en positieve beeldvorming. Zo positief dat in 2025 iedereen allochtoon wil zijn.

Komt uit Angola met een Angolese vader en een half Portugese moeder. Inmiddels 13 bijzondere jaren in Nederland. Van jongs af aan was ik altijd al geïnteresseerd in sport en daar heb ik mijn hart in gestopt. Student aan de Hanzehogeschool te Groningen. Naast mijn studie ben ik een fanatieke Hiphop en Breakdance danser en doe mee aan internationale als Nationale Battles/ Wedstrijden. Wanneer ik niet dans dan ben ik aan het Schrijven. Ik schrijf graag over hoe mensen “kunnen” denken en voelen in bepaalde omstadingheden.

18 jaartjes jong en Amsterdamse allochtoon. Er stroomt zowel Surinaams als Portugees en Nederlands bloed door haar heen. Doet nu volwassenonderwijs HAVO. Daarna wil zij de studie journalistiek volgen. Verliefd op schrijven, muziek luisteren, tekenen en dansen.
Creabea. Gek op (gezond!) eten, en een dierenliefhebster.