Member Directory

Geboren en getogen in Nederland, door een Armeense vader en een Syrisch-Orthodoxe moeder, die beiden gestempeld werden als Turkse vluchtelingen. Vanuit huis altijd meegekregen dat je met hard werken kan bereiken wat je wilt. Ik heb in combinatie met de doelen in mijn leven, gekozen om Nederlands en Internationaal & Europees Recht te studeren aan de Radboud universiteit in Nijmegen. Onrechtvaardigheid trekt mij namelijk erg aan. In mijn ogen moet iedereen werken voor wat ze willen, maar tegelijkertijd behoort iedereen wel dezelfde kansen te krijgen. Mijn no1 regel: zoek potentie tot groei in elke situatie. Niet gevonden? Creƫer het dan!

Karim, 27-jarige Utrechter. Is ambitieus, houdt van hardlopen, mag een echte familiemens genoemd worden en heeft nooit een ochtendhumeur! Hij kan erg genieten van de stilte en leert zichzelf daardoor ook heel goed kennen. Een goed boek of een pen en kladblok is vaak zijn gezelschap. Karim is mede-oprichter van Stichting Made in Prison. Niet alleen wil hij de positie van jongeren versterken in Nederland, ook levert hij een bijdrage aan de positieve terugkeer van mensen uit detentie. Hij heeft een sterke drive, incasserings- en doorzettingsvermogen, en denkt graag in mogelijkheden.

Kiza Magendane is student politicogie en internetpublicist. Hij komt uit het hart van Afrika (Congo) en woont sinds 2007 in Nederland. In Amsterdam en Elders in Nederland houdt hij zich bezig met de zoektocht naar de Nederlander en daar schrijft hij een boek over.

Dominique Chantal Snip (Paramaribo, 30) is eigenaar van het merk Sheado voor kroeshaar en krullen en auteur van het boek Crown of Glory. Met haar werk wil zij mensen inspireren om van hun haar te houden. Ze constateert dat velen met kroeshaar het moeilijk vinden om zichzelf te kunnen zijn in de huidige samenleving omdat er veel onwetendheid over bestaat.

Ik ben Musab Celil. 24 jaar. Student sociologie aan de Vrije Universiteit te Amsterdam. Druk met sporten en de kledingreparatie en stomerij Libas die ik met mijn vader run. Ook hebben we bijna een jaartje ons eigen stichting; ' Denken voor het leven' waar we voor jong en oud bezig zijn met Islamitische onderwerpen in zowel Turks als Nederlands.Ik houd ervan om mensen te inspireren, ogen te openen en streef naar harmonie in de gemeenschap in alle opzichten. Van relaties, tot religie en etniciteit.

Sonja Allachi is geboren en getogen in het verre Oosten van Nederland met haar roots in het verre Oosten van Marokko. Door haar gebrek aan humor heeft ze haar ambitie om cabaretier te worden verruild voor een nieuwe ambitie. Dus is ze nu druk bezig met haar studie Nieuws en Media en met haar werk als nieuwslezeres bij Amsterdam FM. Ze zou een gewilde gast bij Jambers zijn, want overdag is zij nieuwslezeres en in den avond transformeert zij zich tot een humorloze wereldverbeteraar.

Kevin P. Roberson is een Afro-Amerikaanse Nederlander die focused op maatschappelijke onderwerpen. Na het krijgen van een laag studieadvies hier in Nederland, besloten zijn ouders naar de Verenigde Staten te verhuizen. Kevin heeft hier een diploma van de universiteit van Minnesota richting Journalistiek behaald. Hij wilt het verhaal vertellen van de underdog, het verhaal wat de gemiddelde media niet vertelt.

Mireille Liong is Sociaal Entreneur en eigenaar van de websites kroeshaar.com en going-natural.com. Dit jaar viert going-natural.com het 10 jarig bestaan van Going-Natural.com in New York met een tentoonstelling getiteld Bad Hair Uprooted en een nieuw boek over kroeshaar.

In 2012 opgericht met als doel allochtoon op een andere toon te representeren. Om te werken aan een pro-acceptatie maatschappij en positieve beeldvorming. Zo positief dat in 2025 iedereen allochtoon wil zijn.