Member Directory

Een spontane,ambitieuze, gezellige Amsterdamse Psychologie studerende,allochtoonse Nederlandse, 19-jarige, – van acteren-houdende, zeer overtuigende shopahollic met Egyptische roots en een unieke gevoel voor fashion. Een emotionele,extraverte,openhartige,geestige van uitdagingen- en kletsen- houdende, doorzettende, denkster met een grote liefde voor schrijven,schoenen, pizza en rustgevende muziek .Een grote angst voor spinnen, uien en honden. Met een hekel aan mensen die liegen,niet reageren,kortaf reageren of niet nadenken.

Ruim 8 jaar werkzaam in de wereld van Werving & Selectie, met name als Recruiter. In die rol veelvuldig te maken gehad met diversiteit en bevolkingsgroepen. Is consciëntieus en streeft ernaar om mensen bewust te maken van sociale vraagstukken. Is van Surinaamse afkomst en heeft ruime interesse in culturen. Probeert een kloof te overbruggen en een objectief beeld te creëren om wederzijds begrip tot stand te laten komen. Kennis geeft macht en persoonlijke groei maakt rijk…

Schrijver, leraar, ondernemer, inspirerende spreker en een wereldverbeteraar. Van alle markten thuis. Geboren in Nederland, tweede generatie allochtoon van Jemenitische komaf met een pittig Indonesisch sausje eroverheen. Trotse eigenaar van één paspoort, namelijk het Nederlandse. Moslim in hart en ziel. Verliefd op de multiculturele samenleving met al haar heerlijke geuren, smaken en kleuren. Straatjongen aan de ene kant, zakenman aan de andere kant. Wat een zegening om niet in een hokje te passen. Penningmeester bij en mede oprichter van Stichting Perfect Positive World, voor een positievere wereld.

Geboren in Apeldoorn als jongste zoon van een Nederlandse vader en een Molukse moeder. Inmiddels 34 jaar, getrouwd, trotse vader van twee schitterende -super gemixte - kinderen en woonachtig in Curacao. In bezit van een HEAO BE diploma en voor de “lol” nog twee jaar “Talen en Cultuur van Zuidoost-Azie en Oceanie” gevolgd aan de universiteit van Leiden. Tot 1 januari 2016 werkzaam als Head Hedge Funds bij Front Shore, Independent Fund Director voor verschillende Fondsen en eigenaar van PRO-FIT Curacao – Health & Martial Arts waar hij zich per 1 januari 2016 fulltime op zal richten met nog een aantal leuke andere projecten in de pipeline.

Schrijfster, onderneemster, talent-coach, spreker, event planner, moslima, Marokkaanse jongedame met enorm veel ambities. Met mijn columns wil ik mensen raken, ik wil informatie delen en andere perspectieven laten zien. Ik wil mensen inspireren, motiveren en aanzetten tot zelf onderzoek.

Gedreven en passievol om mensen bewust te maken van wat discriminatie is en wat niet, in zijn gehele complexiteit. Ontwikkelaar van HBO lessen over het onderwerp discriminatie. Maatschappelijk Werker. Geboren te Gran Canaria en 22 jaar woonachtig in Nederland. Ben geduldig, creatief, behulpzaam, humoristisch, kritisch en observerend. Ik geloof in het uitdragen van mijn droom om beter met elkaar om te gaan, als mensen, als burgers.

Beginnend journalist. Geboren in Nederland. Van Surinaamse komaf. Houdt van schrijven, theater en alle vormen van creativiteit. Is zeer nieuwsgierig van aard en wilt over veel dingen meer te weten komen. Is daarnaast gefascineerd door diversiteit in de samenleving. Heeft zich bij voorbeeld-allochtoon aangesloten om haar bijdrage te leveren aan deze diversiteit en om haar stem binnen de samenleving hoorbaar te maken.

Geboren in Tukkerland (Enschede), van oorsprong Arabisch Turks en een smeltkroes van verschillende culturen. Een mix van culturen die mij verder hebben geholpen in zowel mijn persoonlijke leven als in mijn carrière. Als medeoprichter en bestuurslid van Agora (netwerk voor multiculturele professionals) ben ik dagelijks bezig met het onderwerp de meerwaarde van diversiteit en de manier waarop we optimaal gebruik kunnen maken van de unieke waarden en kwaliteiten van multicultureel talent binnen alle lagen van organisaties. Oprichter van Dr. Silk Road. Een consultancybureau geïnspireerd door de eeuwenoude zijdeweg, wat eeuwenlang verbinding was tussen Oost en West. Zoals Aristoteles al zei: ‘Het geheel is meer dan de som der delen

Geboren en opgegroeid in Nederland met roots in Sranang. Energiek, enthousiast en vol doorzettingsvermogen, een eigenwijze realist. Friends & family come first, het liefst onder het genot van lekker eten. Muziek is mijn passie, inspiratie en uitlaatklep. Tevens een grote liefde voor het theater, als het kan sta ik zelf op het toneel. Als schrijfster iemand met een eigen mening en waardering voor een ieder die zijn of haar eigen mening durft te uiten.