De woningen van Hamas-Leiders in de stad Gaza staan onder vuur. Israël heeft de woning gebombardeerd van Mahmoed al-Zahar, een van de leidinggevende figuren binnen de organisatie. Dat hebben Israëlische functionarissen gezegd.

Bij de luchtaanvallen door Israël kwam niemand om het leven omdat niemand zich in het gebouw bevond. Volgens getuigen werd het, vier verdiepingen tellende, gebouw door minstens twee projectielen getroffen. Ook een moskee en de omliggende gebouwen werden daarbij beschadigd.

Op de negende dag van de operatie ‘Protective Edge’ werden ook de woningen van andere belangrijke Hamas-leden bestookt. In Gaza-Stad werd de woning van Bassem Naim geraakt. In Jabalia, in het noorden van de Gazastrook, werden ook de huizen van gewezen minister van Gezondheid Fathi Hammad en van Hamas-verkozene Ismail al-Ashqar getroffen.

Op de hoogte blijven van meer nieuws? Like ons dan op Facebook

(Bron: Belga, Foto: © AFP.)

Yellah, deel a mattie
Redactie
In 2012 opgericht met als doel allochtoon op een andere toon te representeren. Om te werken aan een pro-acceptatie maatschappij en positieve beeldvorming. Zo positief dat iedereen allochtoon wil zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in