Een man in Amerika is radicaal tegen rassen mixen en alles wat niet wit is. Hij is de eigenaar van een website die staat voor witte superioriteit en vindt dat witte en zwarte mensen van elkaar gescheiden moeten worden. 

Hij probeert zelfs een klein plaatsje over te nemen om daar een 100% witte plaats van te maken. Zwarte mensen zullen daar dan niet welkom zijn. Dat wil hij doen omdat hij vindt dat het witte ras zich niet mag mengen met het zwarte ras. De witte ras moet volgens hem “schoon” en “puur” blijven. Hij zegt dat zwarte en witte mensen net olie en water zijn. “Olie en water mengen niet,” zegt hij en dus kunnen witte en zwarte mensen ook niet mengen.

Deze racist werd uitgenodigd in de Treasure Show die een serie over rassen maakte. Tijdens het programma doen ze een DNA test met hem om uit te vinden waar hij nou eigenlijk vandaan komt. Het resultaat blijkt voor deze man schokkend te zijn.

Lees ook: ‘Ik wil weer superieur zijn en slaven hebben

De presentatrice begint voor te lezen: “Craig carp Craig heeft een DNA onderzoek ondergaan om zijn genetische afkomst te bepalen. Zesentachtig procent Europeaan….” En voordat de presentatrice verder kan voorlezen uit de uitslag, begint het publiek te lachen en te klappen.

Na negen secondes vervolgt ze: “en veertien procent sub-Sahara Afrikaans.” Er wordt dan heel hard gelachen en geklapt.

Al met al, hilarische beelden van een racistische witte man die ontdekt dat zijn voorouders zwart waren. Lachen gegarandeerd!


Niets missen? Like ons dan op facebook en volg ons op twitter.

Yellah, deel a mattie
Redactie
In 2012 opgericht met als doel allochtoon op een andere toon te representeren. Om te werken aan een pro-acceptatie maatschappij en positieve beeldvorming. Zo positief dat iedereen allochtoon wil zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in