Op 28 oktober werd de kleurrijke lijst 2013/2014 gelanceerd en in ontvangst genomen door RTL presentator Humberto Tan. In de Kleurrijke Lijst is de initiatiefnemer van Voorbeeld-Allochtoon, George Arakel, opgenomen. Hiermee wordt hij gezien als ondernemend talent met een kleurrijke achtergrond die het verschil maakt en een voorbeeld is voor anderen. Hij is de eerste Armenier in de lijst.

Over de Kleurrijke Lijst
De Kleurrijke Lijst wordt sinds 2010 elk jaar gelanceerd. In de Kleurrijke Lijst staan 101 mannen en vrouwen die een kleurrijke achtergrond hebben en een positieve invloed hebben op de samenleving, zij die het verschil maken.

Doel van de Kleurrijke Lijst
De Kleurrijke Lijst werd in 2010 opgericht door Raja Felgata. Het doel van deze kleurrijke lijst is om elk jaar te laten zien wat voor kleurrijk talent er rondloopt in Nederland. De lijst wordt door het bedrijfsleven gebruikt ter inspiratie voor sprekers en opkomend talent, maar ook door redacties van omroepen die andere gezichten een kans willen geven om hun deskundigheid te laten zien en te horen in de media via verschillende kanalen. Meer informatie over de Kleurrijke Lijst vindt u op dekleurrijkelijst.nl

Over George Arakel
George Arakel richtte in 2012 voorbeeld-allochtoon.nl op. Met dit initiatief wil hij de beeldvorming van allochtonen positief georgearakel.kleurrijkelijstbeinvloeden. De website publiceert nieuws, interviews en columns. Toen de website online ging, was George samen met zijn vriend de enige die deel uitmaakten van het concept. George schreef en zijn vriend deed de techniek. Inmiddels maken 12 mensen deel uit van het initiatief. George is bijna klaar met het schrijven van zijn eerste boek over etnische diversiteit en etnische problematiek in Nederland met de titel Allochtoon op een andere toon . In zijn boek benadert hij de problematiek met een andere blik en bespreekt hij oplossingen. Ook zijn consultancy gaat in november online en heeft hij een uitgeverij opgericht die allochtone jongeren wil stimuleren en helpen om te gaan schrijven.

Meer informatie over George Arakel vindt u op georgearakel.nl.

Yellah, deel a mattie
Redactie
In 2012 opgericht met als doel allochtoon op een andere toon te representeren. Om te werken aan een pro-acceptatie maatschappij en positieve beeldvorming. Zo positief dat iedereen allochtoon wil zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in