De Amerikaanse website BuzzFeed video kreeg president Obama zover om mee te werken aan een hilarische video. In de video zien we scenes van Obama waarin hij dingen doet die iedereen doet, maar niemand over praat.

Hij checkt zichzelf in de spiegel, trekt gekke bekken, hij zet een zonnebril op en doet een James Bondje, tekent de vrouw waar hij verliefd op is, hij neemt zelfs een selfie met een selfiestick en zegt heel cynisch ‘Thanks, Obama’, wanneer bestaande omstandigheden niet efficiĆ«nt werken voor hem. Wanneer hij betrapt wordt tijdens het spelen van nep-basketbal met een niet visuele bal, zegt hij heel stoer: “Can i live!?”

Naast dat het een hilarische video is waarin scenes voorkomen die voor iedereen herkenbaar zijn, heeft de president ook een boodschap voor de Amerikanen. De video staat namelijk in teken van het nieuwe Obama Health Care, de nieuwe zorgverzekering van Obama. Hij roept Amerikanen op om voor 21 februari zich aan te melden voor de zorgverzekering.


Niets missen? Like ons dan op facebook en volg ons op twitter.


Yellah, deel a mattie
Redactie
In 2012 opgericht met als doel allochtoon op een andere toon te representeren. Om te werken aan een pro-acceptatie maatschappij en positieve beeldvorming. Zo positief dat iedereen allochtoon wil zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in