Het beveiligingsbedrijf Trigion heeft op hun website laten weten zich te distantiëren van een medewerker die op de Facebook pagina ‘Steun de PVV‘ opgeroepen heeft om moskeeën in brand te steken.

Een medewerker van Trigion, zo bleek achteraf, zou op de Facebook pagina van ‘Steun de PVV’ opgeroepen hebben om moskeeën in brand te steken. Zijn oproep was een reactie op de berichtgeving dat in Zweden moskeeën in brand waren gestoken. Omdat zijn oproep in de media verscheen en vele mensen e-mails naar Trigion stuurden over de oproep van hun beveiliger, kwam Trigion erachter.

Trigion heeft op hun website laten weten zich te distantiëren van de uitspraken van deze man. Ook lieten ze weten dat ze juridische stappen aan het onderzoeken zijn. De Facebook pagina ‘Steun de PVV’ liet in een facebook post weten dat de man in kwestie door Trigion ontslagen is.


Op de hoogte blijven van meer nieuws? Like ons dan op facebook en volg ons op twitter.

Yellah, deel a mattie
Redactie
In 2012 opgericht met als doel allochtoon op een andere toon te representeren. Om te werken aan een pro-acceptatie maatschappij en positieve beeldvorming. Zo positief dat iedereen allochtoon wil zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in