Toprak Yalçiner, oftewel Nuran Baydar, in Goede Tijden Slechte Tijden stopt na tweeënhalf jaar met de soap, dat vertelde zij in RTL Boulevard.

De van Turkse komaf actrice Toprak Yalçiner speelde de rol van Nuran Baydar met veel plezier. Haar komst kreeg veel positieve reacties omdat Nuran het eerste karakter was met een hoofddoek in de soap. Haar rol raakte later in opspraak toen ze in de soap haar hoofddoek afdeed.

Door haar rol als moslima met hoofddoek hadden de schrijvers talloze nieuwe mogelijkheden met de verhaallijn. Toprak Yalçiner heeft een leuke tijd gehad bij GTST maar ze houdt het voor gezien.

”Ik ga weg”, onthult Toprak. ”Het is altijd een bitterzoet gevoel. Mijn collega’s zijn superlief en daar wil je eigenlijk niet weg. Maar na gesprekken kom je erachter dat het tijd is voor iets anders, het is nu tijd voor Toprak”, aldus de actrice in RTL Boulevard.

De 27-jarige van Turkse komaf actrice heeft inmiddels alweer andere leuke dingen om naar uit te kijken. Zo gaat ze in september het theater in. “Daar ligt ook mijn hart, het stuk heet De kapsalon en is een comedy.”

Toprak weet al zeven weken dat ze de serie gaat verlaten. Al die tijd heeft ze haar mond moeten houden. In de serie gaat Nuran, die na een gevecht met Sjors door een raam viel en verlamd raakte, revalideren in het buitenland. De deur is dus niet meteen helemaal dicht. “Die kans is er altijd in Goede Tijden.”

Behalve theater gaat Toprak ook aan de slag bij BNN volgend jaar.

Op de hoogte blijven van meer nieuws? Like ons op Facebook 

Yellah, deel a mattie
Redactie
In 2012 opgericht met als doel allochtoon op een andere toon te representeren. Om te werken aan een pro-acceptatie maatschappij en positieve beeldvorming. Zo positief dat iedereen allochtoon wil zijn.

1 REACTIE

  1. nuran , ik kijk elke gtst afl]
    ik vond je geweldig ! en hoop je er weer bij ben volgend seizoen
    en die lekkere ondeugende zus van je ook eysen
    fijne vakantie en geluk
    w vd berg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in