Eerder vandaag schreven wij dat pro-Israëliers en pro-Palestijnen morgen tegelijk op de Dam in Amsterdam zouden protesteren. Vandaag maakten de pro-Palestijnen bekend dat het proest van hun kant niet door zal gaan morgen.

Stadsdeel centrum Amsterdam heeft aan de pro-Palestijnen geen vergunning verleend om morgen te gaan protesteren op de Dam. De gemeente wilde geen tweede vergunning aan de tegenpartij van de pro-Israëliers verlenen om zo rellen te voorkomen.

Begrip
Vanuit de pro-Palestijnse kant is er begrip getoond voor de keuze van de gemeente. De organisatie heeft via Facebook opgeroepen om toch niet naar het proest te komen. De organisatie zegt niet verantwoordelijk te zijn voor het geval er wel pro-Palestijnen heen gaan. Morgen zullen dus alleen pro-Israëliers protesteren op de Dam in Amsterdam.

Voor het pro-Palestijnse protest morgen op de Dam hadden via Facebook al meer dan 3600 mensen aangeven aanwezig te zijn. De organisatie heeft laten weten binnenkort een nieuw protest te willen organiseren. Wanneer dat zal gaan worden, is nog niet bekend.

Op de hoogte blijven van meer nieuws? Like ons dan op Facebook

Yellah, deel a mattie
Redactie
In 2012 opgericht met als doel allochtoon op een andere toon te representeren. Om te werken aan een pro-acceptatie maatschappij en positieve beeldvorming. Zo positief dat iedereen allochtoon wil zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in