Een Palestijnse vrouw maakte vandaag huilend een filmpje en zette deze op Facebook. Veel mensen zijn geraakt door haar filmpje door de emotionele lading. Massaal wordt op haar filmpje gereageerd met ‘houd vol Angie’ en ‘ik bid voor jou’ en is haar filmpje inmiddels meer dan duizend keer gedeeld.

Angie Kharma, de Palestijnse vrouw die het filmpje maakte en op Facebook zette, houdt de wereld vaker op de hoogte over de gebeurtenissen in de Gazastrook. Door haar updates en filmpjes vertelt ze wat er gebeurt en laat ze weten dat zij nog in leven is.

“Dit keer wil ik jullie niet om hulp vragen. Doe je televisie aan, zet je Facebook aan en zie wat hier gebeurt. Doe je ogen dicht en verbeeld je dat wat hier gebeurd jou zou overkomen, wat zou je dan doen? Geef de schuld aan jouw overheid, geef de schuld aan mijn overheid, maar laat deze onschuldige burgers met rust,”Ā zegt de vrouw in het filmpje.

Terwijl ze haar filmpje aan het opnemen is, hoor je een aanslag op de achtergrond. Ze vertelt dat ze de afgelopen nacht dacht dat ze zouden komen te overlijden. “Ik kan dit niet meer aan,” zegt Kharma.


Op de hoogte blijven van meer nieuws? Like ons dan op Facebook

Yellah, deel a mattie
Redactie
In 2012 opgericht met als doel allochtoon op een andere toon te representeren. Om te werken aan een pro-acceptatie maatschappij en positieve beeldvorming. Zo positief dat iedereen allochtoon wil zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in