Aankomende vrijdag komt de nieuwe album ‚Loby Da Basi’ van Typhoon uit. De tweede track van Typhoon zijn lang verwachte album heet ‚Hemel valt’ en daarvan is alvast een videoclip online gekomen.  

De boodschap van zijn nieuwe videoclip vinden wij erg mooi. Het sluit perfect aan op onze boodschap en bij de issues die in de samenleving spelen. Het gaat namelijk over gemend huwelijk.

In de videoclip van Typhoon hebben de bruid en bruidegom niet alleen verschillen in huidskleur en afkomst maar ook verschillen in religie. De bruid is islamitisch en de bruidegom Christen. Dat brengt de nodige wrijving met zich mee vanuit beide families.

In de videoclip wordt de onbegrip en geslotenheid over elkaar vanuit de families heel mooi verbeeld. Hoe de onbegrip eindigt en de huwelijk van deze twee hoofdpersonen zie je in de videoclip.

Bekijk hieronder de videoclip Hemel valt van Typhooon.

Yellah, deel a mattie
Redactie
In 2012 opgericht met als doel allochtoon op een andere toon te representeren. Om te werken aan een pro-acceptatie maatschappij en positieve beeldvorming. Zo positief dat iedereen allochtoon wil zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in