De woorden van PVV leider Geert Wilders hebben niet alleen de volwassen burger geraakt, maar ook kinderen. Een meisje van 12 is zelfs bang om te eindigen als Anne Frank en wilt niet langer meer in Nederland wonen.

Dat liet Adil El Azzouzi gisteren op zijn Facebook weten. Adil vindt dan ook dat Wilders dit keer veel te ver is gegaan. Adil El Azzouzi reageert: “Toen ik het hoorde was het net alsof ik een klap kreeg met een knuppel, toen dacht ik maar aan 1 ding: die clown komt hier niet mee weg.”

Adil heeft aangifte gedaan tegen Geert Wilders.

Tot op heden heeft het zusje van Adil geen slachtofferhulp aangeboden gekregen.

Schermafbeelding 2014-03-21 om 21.25.47

 

Yellah, deel a mattie
Redactie
In 2012 opgericht met als doel allochtoon op een andere toon te representeren. Om te werken aan een pro-acceptatie maatschappij en positieve beeldvorming. Zo positief dat iedereen allochtoon wil zijn.

21 REACTIES

 1. Zo’n herkenning… Ik ben er ook bang voor… Dat mijn dochtertje later op de middelbare school gepest wordt door (vooral) marokkaanse jongetjes. Dat ze haar verkrachten of beroven, omdat ze van hun eigen wannabee ouders het goede fatsoen niet hebben gekregen om van andermans spullen en lijf af te blijven. Dat ze getreiterd wordt, alleen omdat haar ouders geen moslims zijn. Zover mogelijk houd ik haar van de beelden weg, omdat ik me schaam voor het beleid hier in Nederland, waarbij een knuffelmaffia de leiding heeft…. en misdaad niet gestraft wordt. Ouder worden daarentegen wel 🙁

 2. wie zegt dat de meeste moslims de joden door willen sven? ik ken genoeg moslims die joden gewoon helpen en andersom. wat jij doet is nu oordelen zonder iets te weten, je hoort alleen wat de media zegt en opblaast.en ik snap niet waarom jij nu kk kaaskoppen zegt? beetje jammer dat er niet normaal gepraat kan worden. aan alle Marokkanen blijf aangiftes doen en blijf doorgaan met wat je doet. laat je niet kennen Allah swt is groot.

 3. Voor alle marokaannen negeren aub. Ga verder met ontwikkelen en zoek eenheid. Wakker worden maak een vuist ipv losse schaapjes her en der die door de (wolven: media, politieke partijen, marokaannen veraaders en anderen die hun eigen belangen behartigen) worden snel opgegeten.

 4. Laten we samen werken aan minder criminaliteit, en laat ook de Marokkaanse gemeenschap ook vanuit hun commune meewerken
  om de criminele Marokkaan op het goeie pad te krijgen.
  En laat alle Marokkanen en Nederlanders van Marokkaanse afkomst die geen crimineel zijn met rust. Laat ze lekker gezellig
  onder ons wonen. Als je als zelf als emigreert naar het buitenland en keurig werkt, wil je toch ook niet zo behandeld worden zoals Geert Wilders nu doet.
  Wat wij zelf kunnen doen is onze eigen kinderen opvoeden en normen en waarden leren, en dat geld voor ALLE bevolkingsgroepen in Nederland.

 5. Toch knap dat de meeste Moslims alle Joden dood willen en de holocaust ontkennen, maar als het ze uitkomt en ze het kunnen gebruiken in hun slachtofferrol dan weten ze precies hoe ze bij de kk kaaskoppen eem gevoelige snaar moeten raken. Het werkt zo te zien prima.

 6. Maak jullie geen zorgen en geef dit door aan jullie kinderen die geblondeerde sukkel leeft voor de Marokkaanse gemeenschap hij verspilt heel zijn leven eraan om ons te verjagen al weet hij dat zijn doel nooit zal slagen. Leef jullie leven en laat hem maar klagen! Peace!

 7. Mijn dochter van vijf zei tegen mij papa wat gaat er nu gebeuren, ik zei niets gaat er gebeuren zo lang ik leef zij omhelsde mij en zei papa ik ben bang,er ging een gevoel door mij heen van of wij wel een leider hebben in dit land die hier aan kortte metten maakt of hoe zit het. Daar na dacht ik maar aan een ding mijn vrouw en kinderen te verdedigen maar hoe. van af die dag kan ik moeilijk die gedachte uit mijn hoofd hallen. ik vind dat de media een grote aandeel hebben in deze haat kampanjes van wilders zo als paul en witeman nos journaal pow nieuws etc. Broeders en zuster blijf alert de strijd is nog niet gewonnen dit is het maar de begin.wees op je hoede en blijf deze nieuwe Hitler in aantocht bestrijden. Voor al nu De P V V club ondergronds gaan.

 8. Wat jammer voor dit jonge meisje, die nog niet in staat is om te relativeren. Natuurlijk zal zijn wens nooit uitkomen. Integendeel. Leg haar dit haarfijn uit. Geen enkel kind hoeft in angst op te groeien.

  • @ BozeWolf: Overdreven? Dit is absoluut niet overdreven. Het ging om ‘criminele Marokkanen, aldus een groep. En niet criminelen in het algemeen. Met als klap op de vuurpijl: ”willen jullie minder Marokkanen? O dat ga ik even regelen” nu we het toch over overdreven hebben: Laten we dat zwarte piet gebeuren niet vergeten. Als dat overal in het nieuws mocht komen, en als daar overal heisa over werd gemaakt, dan mag van mijn part na zo’n racistische opmerking van Geert Wilders wel meer gebeuren dan dit!

   • Oussima, nier reageren op die negatieve dombo’s. Laat ze. Kijk wat ze allemaal hebben aangesticht. Ze kunnen er gewoon niet tegen dat ze nu door de mand vallen. Laten we ons focussen op mooie dingen. Op onze kinderen. Laten we die opvangen en hen zorg bieden en beschermen tegen zulke gekken.

  • Ja dat deed ze al , ze ging naar haar huis in Amsterdam Bos en Lommer en vertelde haar broer over haar angst . Volledig bewust opzettelijk door jou grote leider de volksmenner Geert Wilders opgewekt, Gertjan en door de misselijkmakende mannetjes en vrouwtjes die zonder enig historisch besef zich laten mennen. Dit meisje van 12 heeft overduidelijk meer historisch besef en weet waar het toe kan leiden als een groep mensen zich laat bespelen en minder minder gaat roepen onder uitlokking van hun leider( vertaal dat woord eens in het duits) . Maar het begint erop te lijken dat Wilders zijn hand zwaar overspeelt heeft. Veel van je kornuiten, zien de bui al hangen en verlaten het zinkende schip. Niet dat hun denkpatroon veranderd zal zijn, maar zij hebben kennelijk wel enig historisch besef en weten dat de oproep van wilders en de reactie vande pvvers in een democratie niet kunnen. Als je verlangens hebt naar een dictatuur waar je op de manier van wilders met mensen om kan gaan moet je misschien vertrekken naar noordkorea. Daar hebben ze ook een grote leider. Die zal je vast met open armen ontvangen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in