Bruno Martins Indi heeft afgelopen woensdag tijdens het duel Australië – Nederland een lichte hersenschudding opgelopen en zal minimaal een week niet voetballen. 

In de blessure tijd van de eerste helft werd Martins Indi onderuit gehaald door de Australische spits Tim Cahill en daarbij kwam hij ongelukkig op zijn hoofd terecht. Martins Indi werd met een brancard afgevoerd en verscheen niet meer op het veld.

Een week
Louis van Gaal gaf na afloop aan dat Martins Indi minimaal een week niet in actie zal komen. Dat betekent dat Martins Indi de derde groepswedstrijd aankomende maandag tegen Chili zal moeten missen. Hoe snel hij daarna weer in actie zal komen is nog niet duidelijk.

Nederland – Australië
Nederland heeft de wedstrijd van afgelopen woensdag tegen Australië met 2 – 3 gewonnen. Robben maakte het eerste doelpunt voor Nederland, Van Persie maakte in de tweede helft het tweede doelpunt voor Nederland en invaller Depay maakte de 2-3, wat de eindstand zou blijken.

Martins Indi
Martins Indi is geboren in Portugal, maar is oorspronkelijk van Guinee-Bissause afkomst. Hij verhuisde toen hij drie maanden oud was naar Nederland waar hij kort in Maassluis woonde en opgroeide in de Rotterdamse Tarwewijk en later in Slinge.  Hij begon zijn voetbalcarrière bij Spartaan ’20 in Rotterdam. Hierna stapte hij over naar de jeugd van Feyenoord, waar hij in het seizoen 2009/2010 kampioen werd met Feyenoord. Vanaf het seizoen 2010/2011 maakt hij deel uit van Feyenoord 1. Hij heeft een contract tot medio 2016.

Yellah, deel a mattie
Redactie
In 2012 opgericht met als doel allochtoon op een andere toon te representeren. Om te werken aan een pro-acceptatie maatschappij en positieve beeldvorming. Zo positief dat iedereen allochtoon wil zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in