“Angry Black Dutchman – Angry about Malaysian Airplane shot down above Ukraine,” is de titel van zijn Youtube video. 

Een man uit Nederland met roots uit Paramaribo, Suriname, verloor een vriend in de neergeschoten MH17 van Malaysia Airlines. Hij maakte boos een video met een boodschap en zette deze op Youtube.  

Afgelopen donderdag werd MH17 van Malaysian Airlines boven Oekraïne neergeschoten met een raket. Het vliegtuig vloog op toegestane en veilige hoogte boven het oorlogsgebied tussen Oekraïne en Rusland. Er kwamen in total 298 mensen om het leven waaronder 193 passagiers uit Nederland.

Één van de omgekomen passagiers uit Nederland is Tim, de vriend van Guilly Koster, de man in de video. Het verlies van zijn vriend maakte Koster niet alleen verdrietig maar ook boos. Hij is boos op de corruptie, op de oorlogen die gevoerd worden waardoor onschuldige mensen, en kinderen, om het leven komen.

Zijn video is niet alleen een boze video die emotioneel beladen is, maar het is vooral een video met boodschap. Een boodschap voor de hele wereld.


Op de hoogte blijven van meer nieuws? Like ons dan op Facebook

Yellah, deel a mattie
Redactie
In 2012 opgericht met als doel allochtoon op een andere toon te representeren. Om te werken aan een pro-acceptatie maatschappij en positieve beeldvorming. Zo positief dat iedereen allochtoon wil zijn.

25 REACTIES

 1. Ik begriip ook de kwaadheid en machteloosheid, stel vrienden van ons zaten ook op de bewuste MH17…………………kl*t* oorlog!

 2. Ik voel de kwaadheid en machteloosheid van deze man! Hij heeft het heel goed verwoord.. Alleen pigs?! Neen, dat is een grove belediging aan de dieren die nooit zo’n vreselijke misdaad zullen begaan.. Respect voor dieren, verachting voor deze onmensen…

 3. Waarom word dit soort tuig toch altijd met varkens vergeleken!!!!! Die dieren zijn de ónschuld zelf?!?!?! Óf is dit heerschap een (wart ik eigenlijk niet mag roepen) moslim die een varken als onrein ziet!!!! Maar door het ‘moslim’ ((wat ik natuurlijk weer niet kan zeggen) geloof de ándere helft van de wereld vergald!!! Ik zal het wel weer verkeerd zien!!!!! Vergelijk dat ‘russich’ schorem met barbáren en niet met ónschuldige dieren!!! Zó ik heb mijn zegje gedaan!!!

 4. Hier is de uitleg voor al deze ellende:
  On a beach a mother walks with her little child. The child asks: “Why do we have wars”? The mother answers: “Because we are ruled by an elite group of psychopaths, who own the banks and the media. They fund both sides of the wars for profit and they manufacture the consent of the people through the propaganda of the media”.
  There my friends lies the crux of the world`s problems. Is it coincidence, that Israel started the attack on the Palestinians at the same time? It occurred to me, that that is quite the coincidence. Just like the fact, that Putin on his way back from a Brazilian conference of the BRICS countries, happened to be in the same area and around the same time. We already know, that because of a storm, flight MH-17 took a different route than normal. I have trouble with coincidences, especially if there are more than one for the same event. Looking at it this way, who seems the likely culprit?

 5. Het is ongelofelijk… Onvoorstelbaar veel leed… De slechtheid van de mensen die oorlogsmisdaden plegen en dit veroorzaakten is niet in Zijn handen… Daarom vroeg hij Noah…

 6. @Angry Black Dutchman Ik wens je en je naaste veel sterkte toe met dit verlies en hopelijk gaat je boodschap de wereld rond en krijgt men de juiste inzichten die wij hard nodig hebben in deze wereld.

 7. Voor de mensen die niet vele uren zeitgeist wilen kijken raad ik aan

  Kijk alleen dan eerst zeitgeist 2 van af 23 minuten tot 35 minuten

  Daar na ga je dan naar zeitgeist 3 toe daar kijk je vanaf 5 minuten tot einde ,,,

  Groetjes Rob

 8. https://www.youtube.com/watch?v=-_N8YAskCls#!

  Dit is zeitgeist 2 en vanaf 23 is het echt heel intresant ,,,, de eerste egdeelte van minuut 1 tot 23 gaat voer geld.
  Vanf 23 gaat het over wat er gaande is in de wereld op hoog nivo en waarom Oekraine bij de EU MOET waarom ze aan de geld infuus moeten. Rusland wilde ze pal voor er de plurus uitbrak 17 mijard gaven en 30 procent korting op het gas ,,, daar was niks mis mee. Maar toen kwam de EU met van Baalen en Verhostad aan om de boel op te jutten. Hier laten ze horen,, WAAROM !!
  Hier krijgt u alle antwoordne en dat binnen 15 minuten. Kijk vanaf 23 minuten en je klapt achterover van je stoel ,,, wees als bejaarde kalm en rustig en verwerkt het rustig ,,,, ik heb deze mannen op het net nagetrokken toen deze film pas uit was en toen waren nog geen valse info over hen te vinden. Die bejaarde man die wat later in beeld komt heeft al een lange tijd voor de rechten van de zwakke gestreden en tegen alle politieke onrecht. Als man van middelbare leeftijd was hij heel fel en ging vrij hard tekeer, maar hij is nu stukken rustiger en wijzer geworden.
  Ze werken nu voor het project venus

  Ik hoop dat iederen die hier langs wandeld gaat strijden voor een betere wereld voor ons alle.

  Te beginnen om alle kinderen leren aardig te zijn tegen hun mede mens, dan hebben wij binnen 1 generetie een betere wereld.

 9. @opa

  bekijk eerst alel zeitgeisten en daar gaat behoorlijk wat tijd in zitten
  evt sla je zeitgeist 1 over zeitgeist 2 die raad ik zeker aan om die te bekijken. Zeker vanaf 23 minuten

  bv iemand heeft vrienden bv 5 vrienden waar hij op aan kan.
  Die vrienden hebben weer vijf vrienden waar hij van op aan kan.
  en die vrienden hebben weer vrienden. Dan ben je al een eindje op weg he!

  Dus u gaat naar 1 vriend toe en vraagt hem 5 vrienden uit te nodigen evt bij u thuis en vraagt hem dan vijf betrouwbare vrienden mee te nemen. Maak daar je plan evt samen. en die hebben alle weer vrienden ,,,, zo kan het als een olie vlek verspreiden.
  Ga je een plan maken wat de overheid niet mag weten,,,, mobiels binnen laten liggen in zilverfolie ,,,,,,, je pc de ruimte uit ,,,
  Ga gewoon gezellig evt buiten zitten.

  Samen heb je betere ideeen wat te veranderen ,,,,, en hoe dat te doen. Praat evt met je kinderen erover ook die hebben kennissen enz
  Laat duidelijk blijken dat het serieus is en dat je echt van plan bent wat te doen.

  Weet dat bejaarde veel tijd hebben ,,,,,,,Die pliesies bv gaan niet zo gauw inslaan op bejaarde mensen en dat is het voordeel van als bejaarde de straat op gaan en de bejaarde hebben meer tijd en geduld en kunen rustiger blijven en worden serieuser genomen enz ,,,,. Wij hebben sterke bejaarde nodig in deze wereld om alles in goede banen te begeleiden. DE bejaarde van nu kunnen de redders van deze wereld worden.

 10. @opa en Fem kijk eens naar zeitgeist 1 en daarna 2 en daarna 3.
  zeitgeist 2 die vind ik het hardste inslaan bij mensen en zeker vanaf 23 minuten.
  Bekijk ze alle en nummer drie die is in begin doodzaai maar zeker de moeite waard om je daardoor hene te worstelen want daar vind je de oplossing die wij alle nodig hebben.
  Dit zou een plicht moieten zijn om als mens te bekijken want als iederene dit gezien heeft dan word men wakker en weet je ook die oplossing als mens.
  Er kan vrede komen op aarde als men alle echt wil.
  Nu worden de kinderen opgevoed om hard te zijn om zich te moeten beschermen tegen de boze wereld.
  Waarom kiezen wij om onze kinderne hard te maken ? Verhuis dna naar ene plek waar het goed is voor je kinderen. OoK wij zijn vertrokken met vier kinderen zonder 1 cent. Toen wij hier aan kwammen moesten wij water putten.
  Ja ik woon in de EU en leef met bijna niks en het kan.
  Wij kunnen als mensen veel als we echt willen, maar dan moeten wij alle onze handen in een slaan en dat kan. Ik heb nog hoop op een goede toekomst en je kan je boodschap op papier geld zetten ook tips voor de armen om rond te komen bv.
  Sta klaar voor je naasten. Laat jullie niet dwangarbieden en als slaven gebruiken men heeft zelf gewerkt voor die uitkeringen of zijn/haar vader of moeder wel. Als je buren moeten dwangarbieden je ouders worden uit de tehuizen geschopt waar ze jaren voor gewerkt hebben mensen mensen wat laat julie je doen.
  De media praat wel mooi wat lelijk is en het kan anders, alles kan mooi zijn.
  Mensen jullie hebben GEEN geld nodig als men masaal nee tegen zegt. Sta klaar voor elkaar op dat moment.

  Hoeveel geld gaat naar oorlogen? Hoeveel geld gaat er naar om vrede te stichten overal?
  Als men dat eens om deed draaien.
  Waarom eisen wij dat niet als mens?
  Jaren terug had men nog moed om de straat op te gaan en waarom nu niet?
  Hoeveel bejaarde fietsen niet overal rond die nog best actief kunnen zijn om dit te organiseren.

  Toen ik op school zat leerde ik vna mijn leraar dit wij later bijna niet meer hoefde te werken.
  ivm met de machines die er kwamen.
  Ik denk dat vele ouderen onder ons nog wel weten dat spullen toen veel langer mee gingen als nu.
  als men nu enes spullen zouden maken die echt giga lang mee zouden gaan dan hoefde bijna niemand meer te werken en hadden wij alle veel meer vrije tijd.
  Nu zijn er vele werkeloos als wij het werk eens zouden gaan verdelen,,,,, dan zou iedereen al bv een dag minder hoeven te werken.
  Maakt men degelijkere spullen, scheeld dat weer een dag werken.
  Het kan en waarom gaat men er niet voor? Voor het geld? Schaf dat dan eens af dat spul ,,,
  Ik heb eens uitgerekend wij hoeven als mens maar 20 uur te werken als wij de boel draaiende wilt houden en moderner wilt leven.
  In de film zeitgeist drie word alles besproken hoe je de mens zover kan brenegen dat men graag ja zelfs heel graag aan het werk kan zetten zonder dat men hier voor geld wilt.
  Ga eens naar voetbal clubs enz vele mensen werken al gratis bv ,,,,, Ook in onze familie kring is dit heel normaal elkaar helepn voor niks. Vele mensen doen dat niet meer en dat ligt puur aan de opvoeding.
  Van kleins af aan kan je ze leren klaar te staan voor elkaar.
  Leer je kinderen en kleinkinderen vrienden iedereen die je kent voor elkaar klaar te staan.
  Moet eens kijken hoeveel dat iedereen in de portomonee scheeld.
  Is dat slecht voor de economie. PPFFF dwangarbeiden niet dan? Hoeveel werkplaatsen pakt die dwangarbeid organisatie niet af van de NLders? Das kul,,,, Er is 1 grote hoeveel geld in NL dat maak je niet meer of minder door elkaar NIET te helpen.
  Wat er wel mis is nu dat die armer groep armer word en dat het geld dat afgeroomd word naar de rijken gaat. De grote hoeveel pot geld is als geheel niet meer of minder geworden.

  Alles hoort voor niks te zijn.
  – Hout komt uit de aarde
  – groente komt uit de aarde
  – hennepstof komt uit de aarde
  – katoen komt uit de aarde
  – stenen komen uit de aarde
  – olie komt uit de aarde
  – ijzer en andere staalprodukten
  – dieren komen vanzelf als je mannetjes en vrouwtyjes door elkaar laat lopen en is geen fabrieksprodukt en eten wat uit de aarde komt of andere dieren

  Alles wat op aarde is,,, komt uit onze aarde en is voor niks als men dat wil

  Wat betalen wij dan?

  De uren dat is wat bij betalen
  De uren wat het kost om het eruit te halen en belastingen
  De uren om die persoon gezond te houden enz
  De produkten zijn eigelijk voor niks tenzij je daar een waarde op gaat leggen
  Maar je betaald normaal gesproken de uren,,,,

  Dus als wij voor onze naasten voor niks gaan werken,, krijgen deze mensen het stukken beter.

  Een rijkaard kan alles vor elkaar krijgen en woont prachtig.

  Nu wilt u heben dat u dochter of zoon ook zo mooi woont enz.
  Dat kan als iedereen gratis voor hem of haar eventjes zou gaan werken.
  Nu de vraag gunnen wij dit elkaar? Of gunnen wij dit alleen de rijken mensen om mooi te wonen?

  Ik denk dat iedereen mee eens is dat alles wat uit de grond groeit en gehaald word gratis is als wij alle gratis werken voor elkaar heeft iedereen rijkdom om zich henen.

  Als er geen geld meer is kan daar al niet meer over gevochten worden in deze wereld.

  Leer je kinderen gewoon gratis voor elkaar klaar te staan ,,,,,
  De overheid als wij hun gang laten gaan dan staat onze kinderen een grote armoede en oorlogen te wachten.
  Deze waanzin kunnen wij stoppen als wij echt willen ,,,,,,,

  Met dit wat ik nu geschreven heb en zeitgeist 3 weet je dat er een oplossing is voor een betere wereld,,,,, onze overheden kunnen als ze willen ene betere wereld scheppen ,,,,,,

  PS er is geen overbevolking ,, 7 miljard mensen zijn er ,,,,,, als ieder mens 1000m2 grond heeft dan zouden wij alle bij wijze van spreken in Australie kunnen wonen. Ja heel de wereld zou daar kunnen wonen.(op 1 vierkantekilometer kunnen 1000 mensen wonen,,,) Dit is bij wijze van spreken he! dan zou de rest van de wereld dna onbevolkt zijn en puur natuur. Er zou dan nog zelfs plaats zijn voor ziekenhuizen watertorens scholen wegen enz.
  De wereld kan men heel anders indelen als men echt wil,,, zodat iedereen voedsel heeft enz ,,,,
  Hoezo dan overbevolking?

  De wereld kan zonder oorlogen en dat kan je zien op zeitgeist 2 en je ziet hoe geld gecreeerd word.

  Zeigeist 1 laat zien wat de geloven doen bij mensen ,,,,,, en ook hoe de overheid ons beet neemt ,,,,,,

  Mensne sta klaar voor je naatse en leer dat je naatse te doen ,,, wees voortaan aardig tegen elkaar en pik het niet als men niet aardig tegen je is vraag netjes of hij of zij netjes teegn je wilt zijn ook al ben jij in de fout gegaan. Meer in de trend okee ik ben fout geweest maar moet je dna zo tekeer gaan? dat wil ik niet meer heben zullen wij afspreken voortaan aardig te zijn. Hier helpt dat en tuurlijk gaat de 1 of ander weer de fout in maar dat beschouwen wij niet als een ramp.
  Leraaren als jullie dit lezen ler je leeringen aardig te zijn. VERBIED grove woorden. EIS dat iedereen aardig is. Waarom het slechte toelaten? Moet dat maar mogen? Is dat de weg naar een betere wereld toe? NEE is NEE,,,,, dat is heel duidelijk.
  Er is niks mis mee om te eisen dat men aardig is tegen elkaar en voor elkaar klaar te staan.

  Wij mensen hebben elkaar gewoon nodig om een goed leven te hebben. Daar passen geen armoede en oorlogen bij.

  Schrijf op briefgeld en munten je boodschap erop. En tips om armoede te bestrijden.

 11. Hoe zetten wij als de totale wereld bevolking breed op, dat deze ellende nu eindelijk eens moet stoppen ?
  Start het in Nederland ?
  We moeten er niet te lang mee wachten anders is het te laat.
  De “normale” media geeft geen enkele medewerking.

 12. Ben ook verschrikkelijk boos maar ook bang. Bang voor de toekomst van de wereld . In wat voor wereld komen onze kinderen en kleinkinderen te leven? Hele generaties groeien op in een oorlogssituatie. Onschuldig geboren kinderen worden angstige agressieve achterdochtige volwassenen .Voel me machteloos. Wat kunnen we doen? Bidden en hopen.?
  Fem.

 13. @opa vergeet niet de leiders van het westen dan ook aan te pakken. Als men van Poetin verwacht dat hij die 1lingen van rebbelen onder de duim moet houden dan wij het westen ook de 1lingen die in Syrieen zitten, want daar worden hoofden afgesneden door onze rebbelen die gesteund worden door het westen. Ja door het westen wij het westen geven hun wapens omdat daar de leider van zijn troon gestoten moet worden. Gratis soldaten snap je. Als men verwacht dat Poetin daar de rebbelen onder de duim houd dan horen wij het westen in Syrieen ook onder contole te houden over onze rebbelen.
  Als een Rusische vliegtuig boven Syriieen was geraakt dan zouden wij vreemd kijken als wij het westen op onze donder kregen dat wij de rebbelen die uit het westen komen om daar te vechten niet onder contole te hebben. Dan kan je zegegn hij steunt ze. Wij het westen steunen die soldaten in Oecraine ook wij het westenn heben hen dit is geen grap miljoenen en al miljoenen gegeven,, ja de USA al meer als een miljard en dat terwijl daar zoveel armoede is. Wat er gaande is is een vuil spelletje van de elite om een WO3 te starten. Op de FRtv werd gezegt dat de USA en de FR soldaten uit Afrika terug gefloten worden ,,,,, Word u al wakker ? ER is iets heel vies gaande. Ik ga u langzaam wakker maken en schrik niet dit alles is geen grap en na te trekken op vele site’s met alle bewijzen erop en eraan. http://www.martinvrijland.com en http://www.xandernieuws.punt.nl Ga daar mar eens snuffelen. De rebelen die daar zijn bv spreken over straaljagers ,,, die dit geflikt hebben. Maar die niet alleen een man die in de verkeerstoren zat twitterde dat hij staarljagers waarneemde. Rebbelen en straaljagers? Dat niet alleen de lijken roken naar rot vlees en ze spaken over dat ze vergiftigt waren. Allemaal te vinden op het net. Ook die paspoorten kloppen niet,,, er zaten veel geleerde in die vliegtuig ,,,,,,in die andere vliegtuig die verdwenen is ook ,,,,, ben ik een complotter nee ik neem dingen waar en leg ze langs elkaar en kijk wat ervan klopt of niet. Als de staatsmedia eerlijk is neem ik geen vreemde dingen waar en nu wel. Dus ga ik op zoek naar berichten die alles kloppend maken ik ga niet voor leugens ik ga voor de waarheid en als je die vind dna kan je de elugenaar ter verantwoording roepen en dat is wat wij als volk horen te doen.
  De elite duwen ons de WO3 in en daar ebdank ik voor en wij alle die leugens door zioen dan kunne ze ons de oorlogen niet injagen. Want dan houden de moeders hun zonen en mannen thuis en nu zijn ze ons aan het klaarstomen voor deze oorlog.
  Wat de rebbelen ook doen het is nooit goed. laten ze de doden liggen dna zijn ze fout als ze hun daar weghalen en wegbrengen naar de plek waar ze opgehaald kunnen worden met de risico zelf omgebracht te worden zijn ze ook fout. ER zijn al 38 doden opgeborgen met dank aan deze mannen die hun leven er voor waagde. Waarom heb ik nog respect voor deze mannen?
  Omdat mijn oma en andere verzet strijders vochten tegen de derde rijk van Hitler en nu zitten wij opgezadelt met de derde rijk genaamt de EU. Deze rebbelen bedanken ervoor zoals mijn oma er voor bedankte. Hopelijk komen ze ook ons verlossen van de EU,,, maar dan komen ze hopelijk met bloemen aan en met bloemzaad ,, zodat wij deze wereld mooier kunnen maken dan ie al is ,,,

 14. Mensen houd de schrijf op geld actie ,,, schrijf je boodschap op je briefgeld en plak evt ook papier op munten met je boodschap voor vrede in deze wereld. BV wij gaan voor vrede of bloemen voor poetin,,,of geen kogels maar bloemen. of schrijf een site die voor vrede gaat erop. Mensen doen !!!

 15. Die 1 procent heeft de macht over alles en die 99 procent is de dupe ervan.
  Wie horen bij die 1 procent. Dat zijn mensen met giga veel geld en mensen met macht.
  Dus mensen die op gemeente huizen werken en andere overheids instelingen waar men macht kan uitoefenen. Pliesie de soldaten en mensen die bij de sociale dienst werken en uitkeringen kunnen weigeren en dwangarbeid kan verplichten voor een uitkering waarvoor ze zelf jaren lang voor gewerkt hebben of dienst ouders. En niet te vergeten de belastingdienst. Monstanto en de pillen mafia niet te vergeten en de giga bedrijven die de overheden onder druk zetten en de wapenfabrikanten en de media en wij vinden dat wel goed anders was men al lang opgestaan. De NLders zijn alf anders was men allang opgekomen voor de bejaarde en dan denk ik als je zelf oud bent dan ga je pas piepen he ! Ik ben blij dat ik niet meer in NL woon maar ben erg verdrietig dat het NLvolk over zich laat hene lopen.
  Waarom laten wij dit allemaal toe? Waarom laten wij wapens toe en monsantovoer dwangarbeid enz? Hebben wij zo’n minderwaardigheids komplex dat wij alles maar met ons en onze familie laten doen. Hebben wij gene kloten of zo.
  Nu roept Rutte Poetin toe dat hij zijn rebbelen tot orde roept. Heel vreemd wat als dit nu andersom was geweest en dan in Syrieen. Dat er een Rusische vliegtuig was neergehaald in Syrieen haddne wij dan normaal gevonden als men tegen het westen riep hou jullie je rebbelen eens onder controle. Die rebbelen zijn ook 1lingen daar die daar aan de gang zijn. Dnk je dat de rebbelen zo’n luxe uitgerust zijn dat ze contact alle hebben met Poetin? Ga ens naar de Site van http://www.martinvrijland.com en ga daar eens goed neuzen. Daar staan ook tips tussen de reacties om een WO3 te voorkomen. DE wereld heeft rust nodig en vrede en wie wilen dat niet dat is die 1 procent die alles bij de oude wil laten en mensen die graag voor die elite willen werken.
  Ga ook eens op youtube naar zeitgeist 2 luisteren en daarna zeitgeist 3 die geeft de oplossing voor wereld vrede. Mensen sta op en ga ervoor. Ga voor de vrede in deze wereld

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in