Mohammed VI, de koning van Marokko, stuurt miljoenen voor de opvang van Palestijnse gewonden in Gaza, dat meldde gisteren nieuws.marokko.nl

De Koning van Marokko als voorzitter van het Al Quds Comité nauw betrokken bij de ontwikkelingen in Palestina. Het koninklijk Kabinet heeft een persbericht naar buiten gebracht dat de koning opdracht heeft gegeven om Gaza te helpen met 5 miljoen doller. Naast het geldbedrag heeft de koning ook besloten dat Palestijnse gewonden in Marokko terecht kunnen voor medische zorg.

Gezien de vele gewonden is dit voor veel Palestijnen een mogelijkheid om hulp te krijgen en voorzien te worden van medische zorg. Daarbij heeft de koning de regering gevraagd om alle noodzakelijke maatregelen te nemen om de hulp goed in Gaza terecht te laten komen.

Yellah, deel a mattie
Redactie
In 2012 opgericht met als doel allochtoon op een andere toon te representeren. Om te werken aan een pro-acceptatie maatschappij en positieve beeldvorming. Zo positief dat iedereen allochtoon wil zijn.

4 REACTIES

  1. Joodse mensen zij heel erg.
    toen hitler hun ging afmaken vond iedereen ze zielig. En nu doen ze het zelf ook. hun moeten het juist begrijpen hoe het voelt om gedood te worden!

  2. Werkelijk een schande!!!!!. Een volk wordt uitgemoord!!!!! Pure genocide. Wat zegt Nederland. Israel heeft het recht zich te verdedigen. Het is Israel, de reus, tegen de Palestijnen, klein duimpje. Maar ach..waar was dat ook alweer??? 8000 moslims die afgeslacht werden terwijl de nederlandse blauw helmen toekeken…Jullie weten verdomd wat er gaande is…..het zijn maar moslims……hummmm waar lijkt dat op…De geschiedenis is geen cent waard.

    • Zolang Israël bestaat zal er nooit vrede in de wereld zijn. Het zal niet lang duren voordat ze weer uitgeroeid worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in