Vandaag publiceerde Het Parool een ingezonden brief van onze huiscolumnist Nourdine Tighadouini, waarin hij een kritische blik werpt op Geenstijl. Nog geen uur later was Geenstijl huilend te vinden op het web, net als een tijd terug Powned huilie huilie deed om een allochtone succesverhaal waar ze niet tegen konden. Hoezo niet racistisch?

Nourdine stelde een aantal kritische vraagtekens over Geenstijl en gaf aan dat Geenstijl wel eens onder de loep genomen mag worden. Hij onderbouwt zijn stuk met het feit dat wij ons wel de laatste om Wilders zijn uitspraken hebben opgewonden maar ons niet opwinden om Geenstijl. “Want”, zo zegt Nourdine, “Geenstijl gebruikt racistische termen als ‘zandnegers’, ‘apenlanden’, ‘islamitische primaten’ en ’aandachtshoeren’ “. Alles wat niet blank is, wordt negatief en racistisch bejegend door hen met grof en minachtend taalgebruik.

Nog geen uur later reageert Geenstijl met een artikel op de ingezonden brief van Nourdine. Met de o-zo-niet-racistische-humor die Geenstijl heeft, plaatsten zij een foto van Nourdine bij hun o-zo-serieuze-artikel, waarop ze Nourdine hebben afgebeeld als Hitler. Gezien Geenstijl wel de meest racistische nazi site van Nederland is, gaan we ervan uit dat ze niet normaal kunnen communiceren zonder hun Führer erbij te halen.

Bij Geenstijl vinden ze dat ze altijd iedereen mogen beledigen, uitschelden en discrimineren, maar als er iets over hen in dat straatje wordt geschreven met een kritische blik, dan mag dat niet. Waar zijn ze bang voor? Waarom mag er geen onderzoek komen over Geenstijl?

Geenstijl denkt dat ze nog leven in de tijd van slavernij en waar de blanke man de heerser en meester mag zijn van minderheden. Scheer snel je snor af en haal dat hakenkruis maar snel van je borst af, want de tijden zijn veranderd. We hebben slecht nieuws voor jullie, steeds meer en meer mensen staan op tegen jullie, Powned en jullie nieuwe führer Wilders.

Steeds als aandachtshoeren haat zaaien om een beetje bezoekersaantal te trekken van PVV ****** likkers, is strafbaar bij wet. Geenstijl spreekt over slachtofferschap door Nourdine in hun artikel, en dat vertellen ze vanuit een slachtofferrol. Hmmm?

Maar waarom zo in verdediging dan als het niet waar is wat hij zeg? En beste Geenstijl, als jullie niet racistisch zijn, kunnen jullie dan even openbaar maken hoeveel vrouwen, allochtonen, moslims en Marokkanen jullie in dienst hebben? Hoeveel Ahmed’s, Ali’s en Fatima’s om het zo maar te zeggen? En kunnen jullie de aantal keren dat jullie minderheden hebben gediscrimineerd afwegen tegen de aantal keren waarin jullie minderheden hebben geprezen? Graag ook openbaar maken.

Het superioriteitsgevoel van de blanke elite Geenstijl is hier niet minder om geworden. Echter geven ze in hun artikel aan verder te gaan met hun nazi artikelen en nazi haatzaaierij. Gelukkig zijn wij, en Nourdine ook niet, niet zo min om steeds op jullie wijze over de blanke Nederlander te schrijven.

Massaal aangifte tegen Geenstijl doen, zoals ze zelf voorstellen, is misschien wel niet zo een slecht idee.

Dit was een reactie in de toon van Geenstijl en niet in onze toon.
Hoofdredacteur: George Arakel

Yellah, deel a mattie
Redactie
In 2012 opgericht met als doel allochtoon op een andere toon te representeren. Om te werken aan een pro-acceptatie maatschappij en positieve beeldvorming. Zo positief dat iedereen allochtoon wil zijn.

4 REACTIES

  1. Beste Marije, 1 aangifte is al voldoende. Het maakt voor de politie helemaal niet uit of er 1, of 1000 aangiften binnenkomen. Het enige waar massa-aangifte goed voor is om om jezelf beter te voelen door met de grote, boze meute mee te doen, lekker meelopen.

    • Geenstijl heeft erg goed gereageerd op deze onzin. Laat hij zoich maar druk maken over het tuig vanuit de Maroc ellende gemeenschap. Aangifte doen? Je maakt je belachelijk net zoals al die Marokkanen met een nep diploma wat bin elkaar gefraudeerd is en net zoals al die gestolen bontkraagjes op scooters.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in