Meer inspiratie? Like ons dan op Facebook


Het leven zit vol met moeilijkheden en obstakels. Obstakels om te overwinnen terwijl jij je dromen wilt waar maken. Het is allemaal niet makkelijk om die uitdagingen te overwinnen.

Je bent net afgestudeerd en kan geen baan vinden. Misschien zit je al een tijdje thuis, omdat er geen banen zijn. Misschien ben jij een onderneming gestart en bent weer failliet gegaan. Misschien heb je er net één opgestart en blijkt het allemaal niet zo makkelijk te zijn of misschien denk je eraan om een eigen onderneming te starten, maar je vindt het lastig. Misschien zit je wel in een andere situatie waarin jij jouw dromen wilt najagen maar kom je obstakels tegen die je onderuit halen. Misschien heb je wel andere dromen?

Bedenk dan dat je veel inspiratie kan halen uit het alfabet.

Dat je het alfabet als inspiratie kan gebruiken, ondervonden studenten in Amerika tijdens een toespraak. Zij kregen het A-B-C van het leven voorgeschoteld. Niet A tot en met C maar A tot en met Z. Uit elk letter van het alfabet valt inspiratie te halen. Dat ga jij nu ook ontdekken, in de volgende super inspirerende video.

Veel succes met het najagen van je dromen.


Meer inspiratie? Like ons dan op Facebook


Yellah, deel a mattie
Redactie
In 2012 opgericht met als doel allochtoon op een andere toon te representeren. Om te werken aan een pro-acceptatie maatschappij en positieve beeldvorming. Zo positief dat iedereen allochtoon wil zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in