De 22 jarige Surinamer Revelinho Eind heeft afgelopen zondag de derde plek weten te bemachtiging op het NK atletiek in Amsterdam.

Eind, die vorig jaar nog geblesseerd was keerde sterk terug en bewees afgelopen zondag een ware talent te zijn. Hij wist zijn voorsprong en tempo te behouden en scoorde daarmee een plek op het podium . Zijn specialiteit is 400mh, een onderdeel dat hij afgelopen tijd niet heeft kunnen lopen vanwege zijn blessure, toch wist hij als derde te eindigen. “Het was een zware periode, ik heb een tandje bij moeten zetten met trainen om te kunnen presteren op dit NK, het harde werken heeft zich geloond, ik ben erg blij” vertelt Revelinho Eind.

Een medaille
Zondag was de wedstrijd te volgen op Nederland 1. Het leek net of hij het even moeilijk had maar hij liet zich niet verslaan. Revelinho Eind wist een derde plek te veroveren bij de 400m horden op het NK atletiek senioren. De 22 jarige talent vertelt dan ook erg opgelucht te zijn. Hij nam de bronze medaille mee naar huis en kan dit met trots op zijn CV toevoegen.

Toekomst
Wat Revelinho betreft ziet zijn toekomst er goed uit. Na dit NK wil hij trainen voor het EK. Ook daar wil hij een plekje bemachtigen. Zijn grootste doel is Olympisch spelen 2016. “Ik trein met een doel voor ogen, mijn doel is Olympisch spelen, het lijkt me ongelooflijk mooi om daar te mogen spelen, ik denk dagelijks aan de Olympisch spelen, dat motiveert mij” vertelt hij.

U kunt hieronder de wedstrijd terug kijken

Yellah, deel a mattie
Redactie
In 2012 opgericht met als doel allochtoon op een andere toon te representeren. Om te werken aan een pro-acceptatie maatschappij en positieve beeldvorming. Zo positief dat iedereen allochtoon wil zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in