Het Marokkaanse Restaurant Chomicha in Eindhoven geeft iedere dag van de ramadan een gratis diner weg aan gezinnen die het minder hebben, dat lieten ze gisteren via Facebook weten. 

Ramadan is het negende maand van de islamitische kalender. Tijdens het ramadan zijn moslims 30 dagen lang aan het vasten. Van zonsopgang tot zonsondergang mag er niets geconsumeerd worden. Ramadan draait onder andere om zelfreiniging, zelfbezinning en liefdadigheid.

Gratis eten
Gezinnen die het financieel niet zo breed hebben en wat hulp kunnen gebruiken kunnen tijdens deze heilige maand bij het Marokkaanse restaurant Chomichachomicha terecht om gratis gebruik te maken van het Iftar buffet. Dit aanbod is de hele maand ramadan geldig en heeft het limiet van één gezin per dag. Er kunnen dus 30 gezinnen deze maand gratis eten bij het restaurant.

Chomicha
Chomicha is een Marokkaans tajine restaurant in Eindhoven. Naast dat ze een buffet hebben, kun je er kan dineren en groepsarrangementen kan plannen, hebben ze ook een high tea en kun je kookworkshops volgen. Chomicha is een Marokkaanse meisjesnaam en betekent zonnetje. Het staat ook wel voor vrolijk.

Voor wie langs wil gaan bij het restaurant en gebruik wil maken van dit aanbod, kan hen bellen op 040 246 0402 en hen bezoeken. Ze zitten aan de kruisstraat 63 in Eindhoven.

Meer leuke nieuws? Like ons op Facebook

 

Yellah, deel a mattie
Redactie
In 2012 opgericht met als doel allochtoon op een andere toon te representeren. Om te werken aan een pro-acceptatie maatschappij en positieve beeldvorming. Zo positief dat iedereen allochtoon wil zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in