Om beter te dienen voor het doel waar wij voor zijn ontstaan, hebben wij een dringende oproep aan al onze lezers! 

In 2012 zijn wij ontstaan met de missie dat wij voorbeelden van allochtonen willen laten zien die de media niet laat zien. Namelijk, de positieve voorbeelden. Dat wilden en willen we doen, omdat we weten dat goed nieuws geen nieuws is voor het huidige medialand. Maar ook om de negatieve beeldvorming die daardoor is ontstaan over allochtoon. Ook zijn wij ontstaan om naast kritisch nieuws vanuit het oogpunt van allochtonen, ook positief nieuws te brengen om te laten zien dat positief nieuws ook nieuws is. Om te laten zien dat inspirerend nieuws ook nieuws is! Want wij vinden dat media hoort te inspireren, positivisme een podium te brengen en de samenleving vooruit moet willen helpen.

En daarom hebben wij jouw hulp nodig, onze lezer! Jij bent onze ogen, oren en onze kennis in wat er speelt in de samenleving.

Wij willen jou vragen om ons te vertellen wat jou inspireert. Wie jou inspireert. Wat voor jou positief nieuws is uit jouw omgeving. Wat speelt er in jouw straat, wijk, stad en omgeving dat positief en nieuwswaardig is? Wat zou jij daarvan graag in de media terug willen zien? Welke nieuwsberichten die jij kan verzinnen of kent, dragen bij aan de positieve beeldvorming van allochtonen? Van welke afkomst, religie, cultuur dan ook? Wat ben je tegen gekomen in de media of bijvoorbeeld een leuk filmpje op youtube?

Vertel het ons door hieronder te reageren, ons te mailen op redactie@voorbeeld-allochtoon.nl of laat het ons weten via onze Facebook pagina en misschien is jouw tip vandaag nog nieuws en inspireert het duizenden van onze lezers!

Help ons. Want nieuws is niet enkel wat de redactie vindt dat nieuws is, maar ook wat jij vindt dat nieuws is en wat jij vindt dat de rest van de wereld moet weten. Sla gerust ons mailadres op en tip ons tijd tot tijd!

Heb je een scherpe mening over actualiteit? Zend gerust een opiniestuk in. Wil je een leuk verhaal delen met de wereld? Een inspirerend verhaal? Of gewoon iets wat jouw bezig houdt? Stuur dan gerust een column in. Wij zijn jouw mediaplatform!

Tot mails! De redactie.


Niets missen? Like ons dan op facebook en volg ons op twitter.


Yellah, deel a mattie
Redactie
In 2012 opgericht met als doel allochtoon op een andere toon te representeren. Om te werken aan een pro-acceptatie maatschappij en positieve beeldvorming. Zo positief dat iedereen allochtoon wil zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in