Afgelopen weekend werd een 3 jarig meisje doodverklaard. Terwijl haar familie bezig was met afscheid nemen in een kerk in Aurora in de Filipijnen ontwaakte het meisje, dat meldt The Mirror. 

De buurman van de ouders van het meisje deed de deksel van de kist open en het werd duidelijk dat het meisje nog in leven was. Ze ademde en bewoog. Het meisje werd water toegediend en werd naar het ziekenhuis gebracht. Het meisje was op vrijdag al in het ziekenhuis opgenomen met zware koorts. Een dag later, op zaterdag, werd ze klinisch doodverklaard.

Een woordvoerder van de plaatselijke politie bevestigt dat het ziekenhuispersoneel ervan uitging dat het driejarige meisje dood was, maar hoe het misverstand kon ontstaan, kon hij niet vertellen.

„Blijkbaar lag het meisje in coma toen ze dood werd verklaard,” wist de agent te melden. De woordvoerder kan geen uitspraken doen over de huidige toestand van het meisje.

Op de hoogte blijven van meer nieuws? Like ons dan op Facebook

Yellah, deel a mattie
Redactie
In 2012 opgericht met als doel allochtoon op een andere toon te representeren. Om te werken aan een pro-acceptatie maatschappij en positieve beeldvorming. Zo positief dat iedereen allochtoon wil zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in