Normaal gesproken schrijven wij een samenvatting over de video’s die wij op onze website plaatsen. Maar dit keer hebben we besloten om dat niet te doen.

Elk woord dat we wilden gebruiken om de volgende video aan te kondigen en te omschrijven, vonden wij tekort doen aan de boodschap van de video en het gevoel dat het je geeft. Wij vinden dat je deze video die op Valentijnsdag echt is gebeurd zelf moet kijken en je eigen woorden moet vinden om het voor jezelf en voor je gevoel te omschrijven.

Wat we wel willen vertellen over deze gebeurtenis van een bijzonder iemand op Valentijnsdag is dat het heel ontroerend en inspirerend is. Deze Valentijns-video getuigt niet alleen dat ware liefde bestaat, maar dat ook er sterke mensen bestaan en dat liefde echt alles overwint.

We willen de video niet nog meer tekort doen door meer woorden te gebruiken die het toch niet kunnen omschrijven. Bekijk het zelf.

Yellah, deel a mattie
Redactie
In 2012 opgericht met als doel allochtoon op een andere toon te representeren. Om te werken aan een pro-acceptatie maatschappij en positieve beeldvorming. Zo positief dat iedereen allochtoon wil zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in