We zien in de media geregeld beelden verschijnen die gemaakt zijn door de zelfbenoemde IS, waarin ze kelen doorsnijden of mensen in brand steken.

We hebben allemaal gemerkt dat het nogal professionele video’s zijn die de IS maakt. De video’s die ze┬ámaken zijn erg populair bij de media. De media heeft dan ook een abonnement op het YouTube kanaal van IS om geen enkele video te missen. De videoclips scoren hoge kijkcijfers voor de media op het moment dat ze worden uitgezonden, ze gaan altijd viraal.

Misschien heb jij wel eens zo een video van IS in de media gezien, op YouTube of heb je het zelf wel eens gedeeld via je sociale media kanalen. Misschien ben jij ook wel geabonneerd op hun YouTube kanaal. Afijn, IS is erg populair op YouTube en in de media. Niet alleen in Nederland, maar ook internationaal scoort de groep erg goed.

Omdat de video’s van IS zo populair zijn bij de mensen in Nederland, dachten wij dat jullie het leuk zouden vinden om eens te zien hoe zij die video’s maken, een kijkje-achter-de-schermen-bij-een-IS-video. Daarom hieronder de making-of video van IS. Neem een kijkje achter de schermen. Fascinerend die gasten.


Niets missen? Like ons dan op facebook en volg ons op twitter.


Yellah, deel a mattie
Redactie
In 2012 opgericht met als doel allochtoon op een andere toon te representeren. Om te werken aan een pro-acceptatie maatschappij en positieve beeldvorming. Zo positief dat iedereen allochtoon wil zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in