De Surinaamse keeper Kenneth Vermeer genoot van de huldiging van de nieuwe landskampioen Ajax. Ondanks dat de doelman gedurende het seizoen zijn basisplek verloor, heeft hij het prima naar zijn zin tijdens de huldiging. Dat vertelde hij aan FOX Sports.

‘Hier doe je het voor’, zei Vermeer. Op zijn voetbaltoekomst wilde hij niet ingaan. Vermeer hoopt nog steeds op het WK. ‘Je weet het nooit. Ik laat het opme afkomen’, zei de doelman. Hij mocht samen met Jasper Cillessen de schaal nog eens laten zien aan het publiek. Dat gebeurde op uitdrukkelijk verzoek van de supporters.me afkomen’, zgebeurde op uitdrukkelijk verzoek van de supporters.

Foto: ANP
Foto: ANP

 

Ajax is zondag 27 april 2014 voor de vierde keer op rij kampioen van de Eredivisie geworden. Een wedstrijd met Heracles Almelo zorgde ervoor dat de Amsterdammers zondag de titel binnen haalden.

 

Yellah, deel a mattie
Redactie
In 2012 opgericht met als doel allochtoon op een andere toon te representeren. Om te werken aan een pro-acceptatie maatschappij en positieve beeldvorming. Zo positief dat iedereen allochtoon wil zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in