Sinds gistermiddag is het Facebookprofiel van Rapper Appa verwijderd door Facebook. Hij zou niet onder zijn eigen naam op Facebook zitten. Dat liet hij gistermiddag weten via twitter.

 

appa2


Niet om in complottheorieën te denken, maar het lijkt verdacht veel op het feit dat ik veel over het Palestina-Israël conflict aan het plaatsen ben,” vertelde hij vanochtend in FunX Start.

“Blijkbaar doet het ze pijn”
Appa is duizenden volgers kwijt nu zijn Facebookpagina is weggevallen. Hij kan er niet over uit hoe belachelijk hij het vindt. Maar het heeft volgens hem ook een lichtpuntje. “Het geeft alleen maar aan dat ik op de goede weg zit. Je raakt de mensen blijkbaar daar waar het ze pijn doet.”

Advocaat
Via de normale route is het Appa niet gelukt om zijn Facebookpagina weer online te krijgen. Als het aan hem ligt, is het binnen 24 uur weer online maar dat zit er niet in. Daarom gaat zijn advocaat zich ermee bezig houden en vervolg stappen ondernemen.

In de tussentijd is de rapper wel via zijn Twitterpagina te volgen. Binnenkort komen er namelijk nog meer demonstraties en acties aan.

Geen verandering
Appa heeft kort geleden niet zijn naam op Facebook veranderd. Hij gebruikt zijn naam al heel lang op Facebook en daar is nooit problemen mee geweest.

Luister hier het gesprek tussen Appa en FunX.


Op de hoogte blijven van meer nieuws? Like ons dan op Facebook

Yellah, deel a mattie
Redactie
In 2012 opgericht met als doel allochtoon op een andere toon te representeren. Om te werken aan een pro-acceptatie maatschappij en positieve beeldvorming. Zo positief dat iedereen allochtoon wil zijn.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in