Een filmpje op YouTube over zelfmoordneigingen raakte mij zo erg dat ik besloot om er iets mee te doen en erover te schrijven. Heb je wel eens zelfmoordneigingen? Bekijk dan het filmpje a.u.b. 

Uit cijfers bijkt dat elke dag, het hele jaar door, 5 mensen zelfmoord plegen. Elke dag. Stel je voor, je weet nu al dat vandaag 5 mensen een einde aan hun leven gaan maken, omdat ze het leven niet meer zien zitten. Morgen ook. En overmorgen. En alle dagen daarna.

Als jij zelfmoordneigingen hebt, als jij overweegt om 1 van die 5 mensen te zijn, lees dan a.u.b even verder.

Geraakt door filmpje
Via mijn favoriete vlogger kwam ik op het YouTubekanaal terecht van de vrolijke en energieke William Haynes. Nadat ik twee filmpjes van hem bekeek, kreeg ik een derde suggestie van YouTube om te kijken. De titel van het filmpje was “Sad Things Happen Sometimes”. Dat trok mijn aandacht, dus besloot ik om het filmpje te bekijken. Ik wist niet precies wat ik kon verwachten van het filpmje. Toen begon hij over zelfmoord te praten en vertelde hij een persoonlijk verhaal. Dat raakte mij. Bij zo een vrolijke, energieke, ambitieuze en succesvolle jonge jongen zou je niet snel verwachten dat hij zichzelf van het leven had willen beroven. Toch was het zo. Zijn verhaal raakte me heel erg. Daarom wil ik het filmpje met je delen, dat je hieronder kunt bekijken. Deel het gerust verder, wellicht red je het leven van iemand ermee.


Volg ons:


Yellah, deel a mattie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in