Ken je de tijd nog? Dat als je je tas per ongeluk ergens op een station, of elders, vergat, dat je je tas dan vrijwel zeker kwijt was omdat iemand anders het mee had genomen? Nou, die tijd is dus voorbij! Je tas is vanaf nu hartstikke safe!

Als je nog niet zo lang geleden je tas per ongeluk ergens zou vergeten, bijvoorbeeld op een station of in een winkel, dan wist je wel zeker dat ie weg was. Iemand zou de tas stelen en de nieuwe eigenaar van de inhoud worden. In enkele gevallen niet. En in sommige gevallen werd het zelfs meegenomen waar je bij stond. Tegenwoordig hoef je daar niet meer bang voor te zijn, omdat de rest banger is voor jouw tas.

Tegenwoordig kun je met een gerust hart je tas zo af en toe ergens vergeten. Je bent je tas dan zeker weten niet kwijt. Voordat jij door hebt dat jij jouw tas kwijt bent en ergens bent vergeten, heeft iemand met een trillende stem de politie gebeld in plaats van het te stelen en heeft de politie je tas al omsingeld. Geen enkele dief die er bij kan! De politie sluit dan zelfs een deel van het station voor je tas af, zodat ze zeker weten dat er niemand bij kan. Want de samenleving is zo bang geworden voor vergeten tassen dat jij niet meer bang hoeft te zijn dat jij jouw tas kwijt bent! En als iemand het wil stelen, je tas van je afrukt en ermee begint te rennen, geloof me, dan breekt er paniek uit. Het beeld dat een man met een tas heel hard rent heeft zo een angstaanjagend beeld bij mensen dat het leger meteen wordt ingezet.

Maak je dus vanaf nu geen zorgen meer. Vergeet je tas gerust op station, in het restaurant, in het theater, in de winkel of waar dan ook. De samenleving is bang voor jouw tas! Zo bang dat de politie je tas zal beveiligen totdat jij je hebt gemeld. En dan kun je jouw tas ophalen. Geen paniek dus, voor jou dan he…

Maar let wel op dat je dan een boete van 90 euro moet betalen voor het vergeten van je tas. Zoals deze vrouw gisteren in Amsterdam. Marja, wat is 90 euro in vergelijking met je tas, de hele inhoud en de hele politiebeveiliging die jouw tas krijgt…. Laat de angst maar heersen, dan is jouw tas tenminste hartstikke veilig terwijl de rest roept: “Wij laten ons niet bang maken!”Yellah, deel a mattie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in