Soms moet je een stapje achteruit doen om weer vooruit te komen. De afgelopen paar weken waren wij offline, dat was ons stapje achteruit. Inmiddels zijn we weer online, hopelijk met een sprong vooruit. 

Het stapje terug is een moment van reflecteren. Hoe hebben we het afgelopen jaar gedaan? Wat hebben we bijgedragen aan de samenleving? Hoeveel dichter zijn we richting ons doel gegaan? Maken we allochtone jongeren voldoende en maximaal ten positieve zichtbaar?

Alle antwoorden op deze, en meer, vragen waren positief. We hebben een grote groei meegemaakt het afgelopen jaar en we hebben samen met onze lezers een positieve impact kunnen hebben in de samenleving. Daar zijn we ontzettend trots op en blij mee.

Als Voorbeeld Allochtoon zien we het als onze taak om een voorbeeld voor Nederland te zijn en te blijven. Een voorbeeld dat Nederland graag wil volgen. Daarom zijn we constant opzoek naar verbetering en vernieuwing. We willen niet alleen met de tijd mee gaan, maar ook voorop lopen. En bij voorop lopen moet je jezelf afvragen: wat kan er beter?

Voorbeeld Allochtoon succesboek
Als eerste hebben we gewerkt aan een boek. Ik mag u dan ook met trots vertellen dat we op 4 juni het allereerste Voorbeeld Allochtoon boek lanceren. Er zijn in Nederland veel succesboeken en leiderschapsboeken beschikbaar, maar geen enkele met een herkenbaar verhaal voor ons allochtonen. Ik besloot om mij kwetsbaar op te stellen en zelf zo een boek te schrijven met mijn eigen verhaal in de hoop dat vele allochtone jongeren er wat aan hebben in het najagen van hun ambities en dromen. En nee, het is geen “succesboek voor allochtonen”. Het is een succesboek met een allochtoon verhaal. Met bijbehorende botsingen met cultuurverschillen en inclusief racisme en discriminatie. U bent van harte uitgenodigd om bij de lancering aanwezig te zijn. Klik hier om je gratis aan te melden.

Nieuw website
Als tweede hebben we vandaag onze nieuwe website gelanceerd. Stuk moderner, meer van deze tijd en wat frisser. Ook wat gebruiksvriendelijker. Wij hopen dat het jou, onze lezer, goed bevalt. Kijk gerust rond en ervaar het gemak. Laat ons ook gerust weten wat je van de site vindt. We hopen dat het jou net zo goed bevalt als ons. Binnenkort lanceren wij ook de Voorbeeld Allochtoon webshop met Voorbeeld Allochtoon producten. Als eerste zal het Voorbeeld Allochtoon boek er te koop zijn. In de loop van de tijd zullen we meer producten lanceren. Er gaat dus nog veel aan komen. Wij beschouwen dit als het begin van het begin.

Veel leesplezier op dit nieuwe platform en hopelijk tot 4 juni!

Yellah, deel a mattie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in