300 studenten van de Baylor University in Texas hebben hun medestudente, Natasha Nkhama, naar haar les gebracht, nadat ze racistisch was gepest door een Trump sympathisant.

Toen Nkhama onderweg was naar haar lokaal, werd ze van het trottoir geduwd door een jongen die vervolgens riep: “I’m just trying to make Amrica great again,” de woorden van Donald Trump. Hij zou haar ook voor n*gg*r hebben uitgemaakt.

Door deze gebeurtenis hebben meer dan 300 studenten van haar school besloten om haar te steunen door met haar mee te lopen naar haar les. De universiteit heeft het incident inmiddels erkend en wil er alles aan doen om haar een veilig gevoel te geven.

Nkhama zelf is overweldigd en emotioneel door alle steun en liefde die ze van alle kanten heeft ontvangen. Het is mooi om te zien hoe honderden mensen samen een eenheid kunnen vormen tegen racisme! Op sociale media kun je meer foto’s en video’s vinden met de hashtag #IWalkWithNatasha.Yellah, deel a mattie
Redactie
In 2012 opgericht met als doel allochtoon op een andere toon te representeren. Om te werken aan een pro-acceptatie maatschappij en positieve beeldvorming. Zo positief dat iedereen allochtoon wil zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in