De wereldreiziger van Marokkaanse komaf, Mohsin Amdaouech, begint een eigen reisbureau. Dat vertelde de populaire blogger op zijn Facebookpagina. “Ik ga het doen! Ik ga samen met mijn passie de toekomst in…,” vertelt hij in een bericht. 

Mohsin, op Facebook beter bekend als Mohsin op Wereldreis, blogt al enige tijd over reizen. Het begon allemaal toen hij besloot zijn droom om de wereld over te reizen waar te maken. Via zijn like pagina besloot hij mensen mee te nemen in zijn reis. Inmiddels telt zijn Facebookpagina meer dan 55.000 volgers.

“Reizen brengt mensen dichter bij elkaar en verandert je kijk op de wereld. De wereld moet je zien, voelen, ruiken en horen. Deze avontuurlijke ervaringen zorgen voor nieuwe verhalen die je voor de rest van je leven zult herhalen,” vertelt hij uit eigen ervaring op facebook. Hij vertelt dat hij zijn volgende droom waar gaat maken en een reisbureau begint.

“Binnen enkele weken lanceer ik In Shaa Allah mijn eigen ONLINE REISBUREAU!!!!” kondigt hij aan.

We houden hem in de gaten! Heel veel succes Mohsin!


Volg ons:


Yellah, deel a mattie
Redactie
In 2012 opgericht met als doel allochtoon op een andere toon te representeren. Om te werken aan een pro-acceptatie maatschappij en positieve beeldvorming. Zo positief dat iedereen allochtoon wil zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in