Het vluchtelingen debat gaat het vaakst over hoeveel vluchtelingen niet toe te laten, grenzen dicht te gooien en de procedure moeilijker te maken. Maar het kan ook anders, bewijst voormalig vluchteling Kiza Magendane, die geregeld ook columns voor Voorbeeld Allochtoon schrijft.

Op een TEDx evenement in Delft werd Kiza uitgenodigd om een toespraak te houden. Zijn toespraak wijdt hij geheel uit aan het vluchtelingendebat. Kiza wil graag een ander geluid laten horen, laten zien dat het anders kan en biedt een geheel andere oplossing aan. Dat is ook de reden waarom hij op TEDx staat. Om zijn standpunt kracht te geven vertelt Kiza over zijn eigen vluchtelingenleven. De toespraak die hij houdt is zo ontroerend en overtuigend dat een aantal mensen uit het publiek een traantje laten.Yellah, deel a mattie
Redactie
In 2012 opgericht met als doel allochtoon op een andere toon te representeren. Om te werken aan een pro-acceptatie maatschappij en positieve beeldvorming. Zo positief dat iedereen allochtoon wil zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in