In de Londense metro heeft een vrouw een witte racistische man achterna gezeten, omdat de man een reiziger in het gezicht sloeg. 

In de Londense metro besloot een witte racistische man een donker getinte medereiziger uit te schelden en daarna in zijn gezicht te slaan. De racist deed dat precies op het moment dat de deuren van de metro openden, zodat hij er snel vandoor kon gaan. Hij haalde uit naar de nietsvermoedende passagier en ging er als een haas vandoor. Toch hilarisch dat hij na onverwacht een klap uit te delen, niet durft te blijven staan.

De donker getinte man bleef eerst geshockeerd achter. De witte vrouw naast hem kwam meteen in actie en rende achter de witte racist aan. De racist bleef rennen en wist niet hoe snel hij weg moest komen, zij bleef hem achterna zitten. Applaus voor deze powervrouw. Het is niet duidelijk of ze de racist te pakken heeft gekregen of niet.

Hoe treurig zulke gebeurtenissen ook zijn, mensen als deze vrouw laten zien de wereld toch niet zo verrot is als we denken. Wat een powervrouw!Yellah, deel a mattie
Redactie
In 2012 opgericht met als doel allochtoon op een andere toon te representeren. Om te werken aan een pro-acceptatie maatschappij en positieve beeldvorming. Zo positief dat iedereen allochtoon wil zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in