Het is officieel. Voorbeeld Allochtoon krijgt een theatershow. In samenwerking met George Visser Producties wordt de show op de markt gebracht voor het theaterseizoen 2017/2018. En jij kan auditie doen!

Begin dit jaar vond al het eerste gesprek plaats tussen George Visser Producties en Voorbeeld Allochtoon met idee om een theatershow te produceren. In april werd er een kleine try-out gehouden en al snel waren beide partijen en het publiek ermee eens: er moet een theatershow komen.

Over de show
Al sinds 2012 organiseren wij inspirerende seminars. Deze worden meestal binnen multinationals gehouden en worden er echte verhalen door echte mensen verteld. Er is ook altijd muziek en andere vormen van kunst. Een erg inspirerend concept. Dit concept kwam bij George Visser Producties ten ore en toen kwam er het gesprek of we dit niet eens naar de theater moesten brengen. Allochtone jongeren met inspirerende verhalen het podium op. Maar dan meer show, meer kunst. Meer over de show lees je hier.

Audities
Inmiddels hebben wij een pool van mensen voor de show. Maar we willen graag meer mensen het podium geven. Mensen met een inspirerende, ontroerende en krachtige verhalen. Mensen met talenten.

Heb jij een inspirerend verhaal dat een podium verdient? Kom dan aanstaande donderdag auditie doen. Ken je iemand die een verhaal heeft dat een groot publiek verdient? Tip dan diegene. Kan je goed dansen? Alleen of samen met anderen? Kan je viool spelen of een ander instrument? Kun je zingen? Ben je goed in dichten, spoken word of ben je heel grappig en een comedian? Alles is welkom. We zoeken jonge allochtonen die hun verhaal of talent willen delen. Kom aanstaande donderdag om 18:00 uur auditie doen en wie weet zit jij in de Voorbeeld Allochtoon theatershow! (iedereen uit heel Nederland kan auditie doen).

Tijdens de audities nemen we jou één minuut op. Deze zal door de regisseur, George Visser Producties en Voorbeeld Allochtoon beoordeeld worden. Daarna krijg je te horen of je in de pool zit. Meer uitleg over de show en de bedoeling wordt donderdag verteld tijdens de audities.

Wil je auditie doen en de exacte locatie weten? Mail dan naar info@voorbeeld-allochtoon.nl. Heb je al video’s online staan van jouw talent? Stuur die dan mee. Vermeld je naam, achternaam, leeftijd en woonplaats. Je krijgt een bevestiging van ons terug. Heb je zelf geen verhaal te delen of geen talent, maar ken je iemand? Tip dan iemand en geef hem of haar de kans.

We hopen je donderdag te zien!

Yellah, deel a mattie
Redactie
In 2012 opgericht met als doel allochtoon op een andere toon te representeren. Om te werken aan een pro-acceptatie maatschappij en positieve beeldvorming. Zo positief dat iedereen allochtoon wil zijn.