De inmiddels bekende juridisch adviseur Karim Aachboun, heeft Mark Rutte gedagvaard. De eerste rolzitting bij de rechtbank start op 2 mei 2023, dat liet hij weten via een LinkedIn post.

Inmiddels is zijn binaam de Rocky Balboa van de Zuidas. Zonder angst of inhouding gaat hij achter grote namen aan waarvan hij vindt dat ze te ver gaan en geremd moeten worden. En dat doet ie met groot succes. 

En nu gaat Karim Aachboun achter Mark Rutte aan, zoals hij vaker al beloofd heeft op zijn LinkedIn. Ook daar hij kondigt hij aan dat het proces in gang is gezet. 

Misleiding 
Op 4 oktober 2022 publiceerde Aachboun een brief waarin hij Mark Rutte verzoekt om af te treden. Hij gaf Rutte tot 11 oktober de tijd maar Rutte zei dat hij meer tijd nodig zou hebben om na te denken over zijn functie. Echter komt Karim Aachboun zijn belofte na en begint nu met hem dagvaarden. 

Tijd voor vernieuwing 
Aachboun vindt dat het tijd is voor een nieuwe premier, die wel oog voor het land heeft. Gezien het aantal likes en comment die hij op dit onderwerp telkens krijgt, laat wel zien dat velen met hem eens zijn. Hij heeft er zelfs een promo-video over gemaakt. Enjoy!

Wij zijn benieuwd waar dit heen gaat leiden en houden het in de gaten. 


Like ons op Facebook of volg ons op Instagram & LinkedIn.


Yellah, deel a mattie
Redactie
In 2012 opgericht met als doel allochtoon op een andere toon te representeren. Om te werken aan een pro-acceptatie maatschappij en positieve beeldvorming. Zo positief dat iedereen allochtoon wil zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in