Rapper Blac Youngsta ging naar de bank in Atlanta om 200.000 aan contant geld te pinnen van zijn eigen rekening om een nieuwe auto te gaan kopen, maar werd gearresteerd omdat de bankmanager hem ‘verdacht’ vond. 

Blac Youngsta ging met zijn crew naar de bank om 200 duizend dollar te pinnen. Met dat geld wilde hij een Maybach gaan kopen. Terwijl hij bij de bank zat te wachten op zijn geld, schakelde de manager van de bank de politie in omdat hij het verdacht vond dat een jonge zwarte man zoveel geld in bezit zou hebben en kwam pinnen.

Toen hij en zijn crew de bank verlieten stonden agenten buiten hen al op te wachten. De agenten vloerden Youngsta en zijn crew op de grond en arresteerden hen. Toen ze ter plekke een onderzoekje deden, kwamen ze erachter dat Youngsta miljonair is. Toch nam de politie de helft van zijn geld in beslag en lieten ze weten dat ze eerst nog een onderzoek willen doen. Hij bleef achter met nog maar een ton aan dollars in zijn handen.

Blac Youngsta is woedend. Op sociale media postte hij: “Kijk hoe ze een rijke zwarte man behandelen”.Yellah, deel a mattie
Redactie
In 2012 opgericht met als doel allochtoon op een andere toon te representeren. Om te werken aan een pro-acceptatie maatschappij en positieve beeldvorming. Zo positief dat iedereen allochtoon wil zijn.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in