Redouan Ahdour wilde graag een kantoor huren bij Bedrijvencentrum Waasland in België en besloot om hen te mailen voor meer informatie, maar werd geweigerd. Toen hij als Ryan dezelfde mail stuurde, was hij van harte welkom. 

Redouan Ahdour wil graag een kantoorruimte huren. Hij liet zijn oog vallen op het Bedrijvencentrum Waasland in Sint Nikolaas, België. Hij stelde een mail op en verstuurde die naar Bedrijvencentrum Waasland om te informeren naar de mogelijkheden. Hij kreeg toen een korte mail terug dat er momenteel geen kantoorruimtes te huur waren.

Redouan stuurde dezelfde mail ook met een andere naam, namelijk als Ryan Wouters. Uiteraard met een ander e-mailadres. Toen kreeg hij uitgebreid informatie toegemaild over de mogelijkheden om een kantoorruimte te huren, prijzen en werd hem verteld dat hij elke werkdag welkom was om een kijkje te nemen. “Er is steeds doorlopend iemand aanwezig aan de receptie,” kreeg Ryan te horen en voor hem was er wel een kantoorruimte beschikbaar. Dt is alles postte Redouan op Facebook, wat inmiddels een paar honderd keer gedeeld is.

Het lijkt er behoorlijk op dat Bedrijvencentrum Waasland etnisch aan het profileren is en vanuit racistische beweegredenen sommige mensen weigert een kantoorruimte te verhuren. Een reactie van Bedrijvencentrum Waasland is er nog niet.


Volg ons:


Yellah, deel a mattie
Redactie
In 2012 opgericht met als doel allochtoon op een andere toon te representeren. Om te werken aan een pro-acceptatie maatschappij en positieve beeldvorming. Zo positief dat iedereen allochtoon wil zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in