The first lady Michelle Obama heeft een rap video gemaakt met een duidelijke boodschap. Deze heeft ze met Saturday Night Live comedian Jay Pharoah gemaakt.

De rap gaat over de voordelen van naar school gaan. Hiermee wil de The First Lady jongeren stimuleren om naar school te gaan. Het is een vrolijke rap geworden met een positieve vibe.

De video begint met een meisje die met een jongen aan het studeren is op een bankje. Dan vraagt het meisje aan de jongen “Wat ga jij doen als je klaar bent met school?” Waarop hij antwoordt: “Ik weet het niet, ik denk rondhangen”. En dan komt Pharoah te voorscheen en zegt “Rondhangen?” Vervolgens begint de rap.

Michelle Obama rapt: “Als je tegen de misdaad wil vechten, moet je naar de universiteit. Als je wilt schrijven, moet je je hoofd vullen met kennis. Als je wilt staren naar het gras, dan hoef je niet naar de universiteit, voor al het andere moet je naar de universiteit”.

Dat Michelle Obama een jonge geest heeft en van deze tijd is, is duidelijk te merken. En rappen kan ze ook. De video werd afgelopen 10 december op Youtube gezet en is inmiddels meer dan één miljoen keer bekeken (in 1 dag).


Yellah, deel a mattie
Redactie
In 2012 opgericht met als doel allochtoon op een andere toon te representeren. Om te werken aan een pro-acceptatie maatschappij en positieve beeldvorming. Zo positief dat iedereen allochtoon wil zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in