Hebben jouw ouders/familie ook zo een hekel aan Marokkanen? Wil je ze graag in de zeik nemen? Dan kun je vanaf nu Sam Dooby inhuren. Hij biedt verschillende pakketten aan, zo schrijft hij op zijn facebook

Dooby plaats een foto van zichzelf op Facebook en vertelt daarbij dat je hem kan inhuren om je ouders of familie, die een hekel aan Marokkanen hebben, in de zeik te nemen. Hij heeft zelfs pakketten gemaakt waar je uit kunt kiezen. Van de praktiserende moslim Marokkaan, de straat Marokkaan in een trainingspak tot de “welbespraakte” Marokkaan.

Naast de pakketten, biedt hij ook extra mogelijkheden aan. Zoals, bijvoorbeeld, het meenemen van een wegwerptelefoon en met “mo, achie, rachid, schaap, souf” belt. Hij wil ook “yegh tfoe” zeggen als er varken wordt geserveerd of een gebedsoproep laten afgaan bij je familie via een app, schrijft hij op zijn tijdlijn.

Zijn uurtarief vermeldt hij er niet bij, maar wel dat je contant moet betalen vanwege zijn uitkering. En als je echt interesse hebt en zijn prijs wilt weten, kun je uiteraard mailen naar mocro_gataar_5314@hotmail.com. Een telefoonnummer stond er niet bij, wellicht dat hij de telefoon inmiddels weg heeft gegooid en nog een nieuwe moet halen. Hoe dan ook, een grote kans voor racistische families.

Een heel groot, dik punt dat hij maakt met zijn sarcastische en grappige post. Well done.


Volg ons:


Yellah, deel a mattie
Redactie
In 2012 opgericht met als doel allochtoon op een andere toon te representeren. Om te werken aan een pro-acceptatie maatschappij en positieve beeldvorming. Zo positief dat iedereen allochtoon wil zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in