Kiza Magendane, die enkele jaren geleden ook bij Voorbeeld Allochtoon schreef, en nu nog steeds erg maatschappelijk actief is, zoekt versterking om zijn maatschappelijke projecten verder uit te bouwen. 

Dat laat hij op LinkedIn weten middels een post. Kiza zoekt voornamelijk een rechterhand die samen met hem de schouders eronder wil leggen en Nederland vooruit wilt helpen.  

“Ik ben op zoek naar een aanpakker die mij wil helpen om mijn organisatie verder te bouwen. Naast mijn zelfstandig werk als adviseur en schrijver bouw ik ook als beleidsondernemer aan Progressief Café en andere maatschappelijke initiatieven (tegen affectieve polarisatie bijvoorbeeld). “ schrijft hij in zijn post.

Het moet wel een doener zijn die een aantal zaken voor hem kan oppakken en een praktisch vertaalslag geven aan zijn ideeën. 

“Het gaat hier om zaken als de oprichting van een stichting, het onderhouden van een netwerk, en het beheren van een administratie, en het opbouwen van een team (de juiste talenten en experts aanboren)” vertelt hij. 

Zijn gehele oproep kan je lezen op LinkedIn. Wie interesse heeft kan mailen naar info@kizamagendane.nl

Je kunt er ook vanuit gaan dat Kiza fatsoenlijk betaalt, maar hij zoek vooral iemand die in zijn missie gelooft en dromen werkelijkheid wil maken, zo laat Kiza weten. 

Succes met Solliciteren en samen met Kiza mooie projecten doen! 


Like ons op Facebook of volg ons op Instagram & LinkedIn.


Yellah, deel a mattie
Redactie
In 2012 opgericht met als doel allochtoon op een andere toon te representeren. Om te werken aan een pro-acceptatie maatschappij en positieve beeldvorming. Zo positief dat iedereen allochtoon wil zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in