Kinderen uit gezinnen die het niet breed hebben worden in deze ontroerende video voor een moeilijke keuze gesteld; wil je het cadeau dat jij graag wilt hebben mee naar huis nemen of het cadeau dat jouw ouders graag willen hebben?

De makers van de video vragen eerst aan de kinderen wat ze zelf graag als cadeau zouden willen hebben. Zij geven allemaal met glinsterende ogen aan wat ze graag willen hebben. Dat verschilt van een grote poppenhuis tot een Xbox. Daarna wordt hen gevraagd wat hun ouders graag zouden willen hebben. Daar weten ze ook antwoord op.

Vervolgens worden de cadeaus die de kinderen hebben opgenoemd voor hen op tafel neergelegd. Het ene cadeau is wat ze zelf willen hebben en het andere is wat ze hebben aangegeven dat één van hun ouders graag zou willen hebben. Vervolgens krijgen ze de moeilijke vraag welke van de twee cadeaus zij mee naar huis willen nemen. Want beide cadeaus mee naar huis nemen mag niet. Neem je het voor jezelf mee of voor je familielid? Een moeilijke keuze.

De keuze die ze stuk voor stuk maken is ontroerend.


Yellah, deel a mattie
Redactie
In 2012 opgericht met als doel allochtoon op een andere toon te representeren. Om te werken aan een pro-acceptatie maatschappij en positieve beeldvorming. Zo positief dat iedereen allochtoon wil zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in