Google krijgt boze reacties over zich heen van over de hele wereld. Dat is niet zonder reden. Google heeft namelijk Palestina volledig verwijderd van Google-maps.

Alerte individuen merkten op dat Palestina plotseling verdwenen was van Google-maps. Mensen gingen op onderzoek uit en wat bleek? Het klopt. Palestina is volledig verwijderd van de wereldkaart. Het lijkt net of Palestina nooit bestaan heeft. Zelfs Gaza valt nu onder Israël. Check de video hieronder en ga op onderzoek uit.

Handtekeningen actie
Inmiddels is er een handtekeningenactie gestart om Palestina weer op de kaart te krijgen. Op dit moment zijn er inmiddels 182 duizend handtekeningen verzameld. Als je ook wilt tekenen, dan kan dat door hier te klikken.

Apple maps
Schermafbeelding 2016-08-09 om 18.04.24Wij waren benieuwd wat de maps van een Apple iPhone aan zou geven. Wij besloten om via de maps te navigeren naar Gaza. De Apple maps gaf als optie Gaza in Israel, wat dus betekent dat Gaza in Palestina niet meer bestaat. In de afbeelding hiernaast zie je het resultaat van onze zoekopdracht in de zoekopdrachten van een iPhone.Yellah, deel a mattie
Redactie
In 2012 opgericht met als doel allochtoon op een andere toon te representeren. Om te werken aan een pro-acceptatie maatschappij en positieve beeldvorming. Zo positief dat iedereen allochtoon wil zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in