Merk jij ook dat er steeds meer spanningen zijn tussen verschillende groepen in Nederland? En zou jij graag de verschillende bevolkingsgroepen in Nederland dichter bij elkaar willen brengen, in plaats van meer afstand te creëren?
 
IDEA NL en de Navigators Academie zijn op zoek naar zeven getalenteerde studenten of starters die door middel van dialoog & debat verbinding & sociale cohesie willen realiseren tussen de diverse bevolkingsgroepen in Nederland. Of het nou gaat om verbinding tussen christenen/moslims/joden, tussen verschillende allochtone groepen onderling of tussen allochtonen en autochtonen!
 
De zeven Navigators zullen drie inhoudelijke dialoog- en debatdagen organiseren met onderwerpen over de spanningen binnen de Nederlandse maatschappij. Daarnaast zullen zij de wijken ingaan om met Amsterdamse jongeren te praten over hun ervaringen en ideeën over het onderwerp. De resultaten zullen in een rapport verwerkt worden, dat aan beleidsmakers zal worden gepresenteerd.
 
Naast dat de Navigators Academie een unieke kans is om een positieve bijdrage te leveren aan de Nederlandse samenleving, kun je ook je netwerk uitbreiden en waardevolle ervaringen op te doen die leuk staan op je CV! Dat voor maar 5 uurtjes in de week van je tijd.
 
Wie eens meer hierover wil weten moet dit eens lezen. Wie interesse heeft om één van de zeven te zijn kan mailen naar navigators@idebate.nl. Je aanmelden moet wel vóór 24 juni!


Yellah, deel a mattie
Redactie
In 2012 opgericht met als doel allochtoon op een andere toon te representeren. Om te werken aan een pro-acceptatie maatschappij en positieve beeldvorming. Zo positief dat iedereen allochtoon wil zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in