De broers Darlington en Prosper uit Assen hebben eindelijk te horen gekregen dat ze in Nederland mogen blijven. Staatssecretaris Klaas Dijkhof (VVD) heeft gebruik gemaakt van zijn discretionaire bevoegdheden en hen een verblijfsvergunning verleend.

Begin dit jaar schreven we al over de twee broers uit Assen die dreigden uitgezet te worden na 14 jaar in Nederland te zijn. Dat ze hier studeren, werken, een leven hebben opgebouwd en nu ineens abrupt uitgezet zouden worden. Ze mochten toen voorlopig blijven en er is nu eindelijk goed nieuws!!

Dinsdagochtend maakte de Burgemeester van Assen, Macro Out, het nieuws bekend en vertelde het aan de broers tijdens de wekelijkse stempel waar ze aan moeten voldoen. De melding leidde tot emotionele vreugde bij de broers en bij aanwezigen, dat meldde Dagblad van het Noorden. De broers zijn in ieder geval dolgelukkig.

Goed nieuws voor de broers dat ze mogen blijven. Nu kunnen ze eindelijk verder met het opbouwen van het ambitieuze leven dat ze voor zich zien.Yellah, deel a mattie
Redactie
In 2012 opgericht met als doel allochtoon op een andere toon te representeren. Om te werken aan een pro-acceptatie maatschappij en positieve beeldvorming. Zo positief dat iedereen allochtoon wil zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in