De politieke partij Bij1 is een petitie gestart om ervoor te zorgen dat racistische agenten in Rotterdam, die wéér in opspraak raakten, ontslagen worden. Ook organiseert de partij een demonstratie bij het politiebureau Marconiplein in Rotterdam. 

Rotterdamse agenten zijn wéér in opspraak geraakt vanwege racisme binnen de corps. Een klokkenluider bracht whats app gesprekken naar buiten die de ernst van de racistische situatie binnen de politie bloot legde. Ondanks dat de bewijzen hard zijn, zijn er nog geen ontslagen gevallen en zijn er geen maatregelen genomen. Het ziet er ook niet naar uit dat dat zal gebeuren. 

De politieke partij Bij1, van Sylvana Simons, wil de ontslagen van de racistische agenten gaan opeisen. Daarom is de partij een online petitie begonnen. Als je ook vindt dat de agenten ontslagen moeten worden, en je deze actie wilt steunen om een einde aan racisme te maken binnen de Rotterdamse politie, dan kun je de petitie hier tekenen

Ook organiseert de partij op 28 maart een demonstratie bij het politiebureau op het Marconiplein in Rotterdam. Meer informatie daarover vind je hier


Volg ons:

 

Yellah, deel a mattie
Redactie
In 2012 opgericht met als doel allochtoon op een andere toon te representeren. Om te werken aan een pro-acceptatie maatschappij en positieve beeldvorming. Zo positief dat iedereen allochtoon wil zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in