Het op een na oudste museum van Amsterdam heeft een openstaande vacature vanwege het vertrek van een collega en wil deze kans benutten om diversiteit aan te trekken.  

Het museum Ons’ Lieve Heer op Solder, dat na het Rijksmuseum het oudste museum van Amsterdam is, wil het liefst iedereen kunnen aanspreken en iedereen de kans geven om te solliciteren. Ook al is het een christelijk museum, het nodigt ook heel graag moslims uit om te solliciteren. Het museum wil graag een verbindend museum zijn. Daarom doet het museum haar best om ook buiten eigen netwerk potentiële kandidaten te bereiken. Vorig jaar zei het museum nog: “Wij streven naar een teamsamenstelling die een afspiegeling is van de samenleving,” en dit jaar is het niet anders!

Dus zoek je nog een baan? Misschien kun je dan beter gaan solliciteren.

Het gaat om de functie officemanager. Je ondersteunt dan de directeur van het museum en verricht administratieve en organisatorische werkzaamheden om het reilen en zeilen van het kantoor efficiënt en soepel te laten verlopen.

Wat jij kan
Wat basisdingen die je moet kunnen, zijn bijvoorbeeld het afhandelen van inkomende en uitgaande communicatie (telefoon, e-mail, post), Agendabeheer directeur, agenderen, voorbereiden en notuleren (bestuurs)-vergaderingen, uitwerken van memo’s, brieven, verslagen en rapporten, fungeren als aanspreekpunt, zowel intern als extern, beheren en documenteren van informatie, correspondentie met vrienden en donateurs, organiseren en coördineren ontvangsten interne en externe relaties en andere stakeholders.

Kleine eisen
Om in aanmerking te komen, moet je wel een MBO+/HBO werk- en denkniveau hebben, relevante opleiding bv Schoevers, officemanagement, moet je 2 tot 5 jaar relevante werkervaring hebben, uitstekende schriftelijke vaardigheden bezitten in het Nederlands en Engels, goede organisatorische vaardigheden bezitten en bij voorkeur woonachtig in Amsterdam zijn.

Een jaar contract
Het museum biedt een contract van een jaar aan met vooruitzicht op verlening. Mocht je aangenomen worden dan kan je vanaf half februari al aan de slag in dit sfeervolle en authentieke museum.

Solliciteren
Lijkt het je wat en wil je graag solliciteren? Stuur dan een korte motivatie en je CV uiterlijk 22 januari 2017 naar Jenny Ho (HR Coördinator), email: j.ho@opsolder.nl.

Heel veel succes!!


Ook vacatures bij ons plaatsen om meer diversiteit aan te trekken? Neem dan contact met ons op om te informeren naar de mogelijkheden.


Volg ons:


Yellah, deel a mattie
Redactie
In 2012 opgericht met als doel allochtoon op een andere toon te representeren. Om te werken aan een pro-acceptatie maatschappij en positieve beeldvorming. Zo positief dat iedereen allochtoon wil zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in