In Amsterdam is het grootste en duurste penthouse van Nederland verkocht. Het penthouse staat aan het IJ. De koper van het penthouse is een allochtoon en heeft er ongeveer 16 miljoen euro voor betaald. 

AT5 meldt dat volgens de verkoper niet alleen het penthouse door de ondernemer Won Yip is gekocht, maar ook nog eens acht parkeerplekken en twee ligplaatsen voor een boot. Of de parkeerplekken bedoeld zijn voor eigen auto’s, voor toekomstig bezoek of voor beide, is niet duidelijk. Wat de heer Yip precies voor het penthouse betaald heeft wordt niet bekend gemaakt. Wel ligt het bedrag rond de 16 miljoen euro.

Het penthouse heeft een oppervlakte van 1440m2 en begeeft zich op 25 hoog. Won Yip zal het penthouse, dat de volledige verdieping in beslag neemt, in 2017 opgeleverd krijgen en daar met zijn vrouw gaan wonen. Over de inrichting moet Yip nog goed nadenken samen met zijn vrouw. “Je moet natuurlijk wel wat leuks doen met al die ruimte”, zegt hij.

Ook succesvol worden? Bestel en lees dan dit boek over het behalen van succes.

Won Yip
Won Yip is geboren in 1969, is Chinees van afkomst en komt uit Zeeland. Hij kocht zijn eerste kroeg op 19-jarige leeftijd in Goes. Momenteel bezit hij het grootste deel van de kroegen op en rondom de Dam. Majestic, café Zwart en Players zijn bijvoorbeeld van Yip. Nu is ook het grootste, duurste en misschien wel meest mooie en luxe penthouse van Nederland in zijn bezit.

Wij zeggen: geniet ervan! #VoorbeeldAllochtoonYellah, deel a mattie
Redactie
In 2012 opgericht met als doel allochtoon op een andere toon te representeren. Om te werken aan een pro-acceptatie maatschappij en positieve beeldvorming. Zo positief dat iedereen allochtoon wil zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in